15. okt. 2017
Af af Liz Rørsig

Dorthe Gerlach om gensynet med Toppen af poppen: Særligt bånd

Dorthe Gerlach.
Dorthe Gerlach.
Foto: Hanne Juul / BILLED-BLADET
Dorthe Gerlach så tilbage på dette års ”Toppen af poppen” sammen med Caroline Henderson og Aura i en helt særlig stemning – og med masser af grin.

På Hotel Nimb samledes sangerinderne Caroline Henderson, Dorthe Gerlach og Aura for at se tilbage på deres uge i Kerteminde, hvor denne sæson af ”Toppen af poppen” blev optaget.

- Det var som at møde gamle skoleveninder, for vi har et særligt bånd, når vi ses. Og så er der bare gode grin især omkring Caroline. Jeg kommer gerne hjem med en smule sidesting, når jeg har været sammen med hende, for vi griner så meget, siger Dorthe Gerlach til BILLED-BLADET

Dorthe har fulgt med i hele sæsonen derhjemme i selskab med ægtemanden, Michael Hartmann.

- Det var været dejligt for os alle at se programmerne med vores familier, så vi kunne dele oplevelserne. Jeg kunne ikke huske, at jeg græd og grinede så meget på TV, men der skete det magiske for mig, at jeg undervejs glemte, at der var kamera på. Og så har jeg det helt fint med, at der er en masse grine- og grædebilleder af mig på fjernsynet, siger sangerinden med et smil.

- Det har været en stor og inspirerende oplevelse at være med, og der har været en perlerække af øjeblikke, som jeg kan tage med mig videre frem, slutter Dorthe.

Læs mere om: