15. feb. 2017
Af Majken Munk

Drama i ”Nybyggerne”: Tæt på at køre galt

Todd, Anne
Todd og Anne
Foto: Lars Horn
Deltagerne Anne, Todd og deres to-årige datter Lily oplevede en dramatisk køretur på motorvejen, da de skulle bygge husets første rum.

At bygge et soveværelse blev en mere dramatisk oplevelse, end 30-årige Anne og 32-årige Todd fra ”Nybyggerne” havde regnet med. Parret og deres datter Lily var kørt ud for at hente et stort fyrretræsskab fra en skole, men på vejen hjem gik alt ikke som planlagt.

- Vi spænder skabet fast på traileren og kører tilbage mod Aalborg. Pludselig flyver skabet ud på motorvejen. Idet skabet flyver ud på vejen, kommer der en lastbil, som drejer ind mod os for at undvige skabet. Der tager Todd en hurtig beslutning og kører ud i rabatten, fortæller Anne om den dramatiske køretur.

Ved hjælp af andre bilister fik Todd stoppet trafikken, og sammen med tre mænd blev det 100 kilo tunge skab lagt tilbage på traileren.

Alt endte godt

Heldigvis endte køreturen ikke så galt, som den kunne have gjort. Alle tre kom hjem til nybygger-huset i god behold, dog var specielt Anne rystet.

- Jeg blev super forskrækket. Jeg blev rørt og chokeret. Jeg tog Lily ud af bilen, og vi satte os i rabatten. Jeg holdt om hende og rystede. Jeg tænkte bare på Lily, men hun opdagede heldigvis ingenting og var meget rolig, fortæller Anne.

På trods af dramaet om skabet var det næsten det hele værd, da specielt indretningsarkitekten Mette Helena Rasmussen roste skabet, som var en stor del af parrets nybyggede soveværelse.

LÆS MERE: "Nybyggerne": Sådan bliver vores liv

Læs mere om: