Efter 14 dages adskillelse: Karen-Helene Hjorth genforenet med datteren

Karen-Helene Hjorth med datteren ved en tidligere lejlighed.

Karen-Helene Hjorth med datteren ved en tidligere lejlighed.

Foto: Birger Storm
Karen-Helene Hjorth kunne endelig tage datteren Anna-Klara i favnen efter 14 dages adskillelse. Se den rørende video nederst i artiklen.

Det var et stort øjeblik for TV 2 News-værten Karen-Helene Hjorth, da hun endelig kunne kysse og kramme sin datter, Anna-Klara, på syv år efter 14 dages adskillelse. Tv-værten har været i karantæne, efter at en kollega på TV 2 News var konstateret smittet med coronavirus.

Stort øjeblik

Datteren har i de to uger været hos sin far, Jeppe. Hun vidste ikke, da det ringede på døren om morgenen, at det ville være Karen-Helene, der stod dér, og gensynet var meget rørende. 

- Min datter var lige vågnet, og det var så fantastisk dejligt at se hende, siger Karen-Helene til BILLED-BLADET.

Godnathistorier pr. telefon

TV 2 News-værten har hver dag været i kontakt med Anna-Klara via Facetime. 

- Jeg har også læst godnathistorier for hende hver aften. Det hele har fungeret så fint, og både Jeppe og jeg har fortalt Anna-Klara, at vi er så stolte af, hvor stærk hun har været, og hvor flot hun har klaret det, siger en glad Karen-Helene Hjorth, der nu kan nyde nogle dage med familien, inden hun skal på skærmen igen i næste uge. 

 Se videoen som BILLED-BLADET har fået lov til at vise fra Karen-Helene Hjorths Instagram-profil af det rørende møde mellem mor og datter.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden