Fredag, 25. februar 2022 — af Marie Krakau

Efter følelsesladet omsang: Oscar er ude af X Factor

Oscar
Oscar
Foto: Hanne Juul
Første liveshow blev også det sidste for Oscar.

Det blev ikke til mere end et enkelt liveshow for gruppen Oscar, der fredag aften blev første deltager, der måtte forlade "X Factor".

Under temaet Signatursang havde Oscar, der består af Tobias Kølsen Herskind på 18 år og Malthe Sejthen på 17 år, sammen med deres dommer og mentor Martin Jensen valgt at synge "Fucking Smuk" af Page Four.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Men det var ikke nok til at blive reddet fra den frygtede omsang, som også Kári havnede i, også Martin Jensen er hans mentor.

I omsangen prøvede Oscar at overbevise dommerne om, at de skulle blive i konkurrencen, med deres save me-song, en sang, deltagerne helt selv vælger.

Drengene havde valgt Andreas Odbjerg "I morgen er der også en dag", for som de sagde, så er der også en dag i morgen, hvis de røg ud.

Hvem af sine børn sender man hjem?

Begge deltagere er en del af Martin Jensens hold, og det blev dermed også ham, der sad med det svære valg mellem sine to deltagere.

Det er en uskreven regel, at når en dommer to deltagere i omsang, er det dommeren selv, der vælger, hvem der ryger hjem.

Mens Oscar og Kári optrådte var det en tydeligt tænksom og berørt Martin Jensen, der fra dommerbordet lyttede på.

Selv sammenlignede Martin Jensen den tunge beslutning med at vælge mellem sine børn.

Også sidste deltager på Martin Jensens hold, Mille Bergholtz, var påvirket af, at hendes holdkammerater kæmpede for "X Factor"-livet.

Med grådkvalt stemme valgte Martin Jensen i sidste ende at sende Oscar hjem.

Gruppen blev dermed årets første livedeltagere, der måtte forlade konkurrencen.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden