Tirsdag, 10. maj 2022 - af Majken Munk

Efter Kærlighed hvor kragerne vender: Sådan går det Nicolai og Kamilla nu

Nicolai Groes og Kamilla Bech fra "Kærlighed hvor kragerne vender"

Nicolai Groes og Kamilla Bech fra "Kærlighed hvor kragerne vender"

Foto: Per Arnesen/ TV 2
I tiden efter ”Kærlighed hvor kragerne vender” holdt Nicolai Groes og Kamilla Bech sammen.

I ”Kærlighed hvor kragerne vender” har amorinerne imellem Nicolai Groes og Kamilla Bech hvirvlet rundt.

De blev ved med at se hinanden i tiden efter optagelserne.

Så hinanden

Kamilla Bech og Nicolai Groes var kærester i tiden efter optagelserne, og han har flere gange også mødt hendes datter Lara.

- Vi sås rigtigt meget den første måned. Vi havde hele oktober måned, hvor jeg kunne tage ned til ham. Lara var også med nede ved ham, fortæller Kamilla Bech til BILLED-BLADET.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

For Nicolai Groes var det stort at møde Kamilla Bechs datter, selv om forholdet mellem dem udviklede sig meget hurtigt.

- Det hele gik meget stærkt, og pludselig stod man på Fyn og mødte en pige på 8 år, som havde set frem til at møde mig. Kamilla har en supersød datter, som hun har opdraget rigtig godt. Hun er meget høflig, fortæller Nicolai Groes til BILLED-BLADET.

Ikke kærester

Det endte ikke med at gå mellem Nicolai Groes og Kamilla Bech, der begge indså, at det gik for stærkt, og at de var for forskellige.

- Vi sås jo efter programmet sådan hver weekend, hvor jeg var hos hende, og hun var hos mig. Så fadede det ud. Det blev hverdag og filmmagien forsvandt. Vi er bare to vidt forskellige personer, fortæller Nicolai og uddyber:

- Jeg kunne mærke, at det gik lidt stærkt. Når man lærte hinanden bedre at kende, fandt man ud af, at der var langt til Fyn, og at vi havde hver sin hverdag. Når man var så forskellige, som vi var, og havde forskellige prioriteter, fadede det bare ud.

Gik for stærkt

Samme fornemmelse kan Kamilla Bech nikke genkendende til.

- Vi er ikke kærester den dag i dag. Vi stoppede med at ses i midten af december. Jeg følte, det gik meget stærkt, og jeg fandt ud af, at jeg slet ikke var klar til at binde mig 100 procent, efter de turbulente forhold jeg tidligere har haft, fortæller hun.

Forelsket i sig selv

Da Nicolai Groes og Kamilla Bech gik fra hinanden, ramte det naturligvis også hendes datter Lara.

- Lara blev lidt sur og lidt ked af det. Det kan jeg sagtens forstå. Hun var nået at blive glad for ham, fortæller Kamilla Bech.

Nu ser Kamilla Bech frem til, at hun endelig kan nyde sit eget selskab frem for at finde en ny kærlighed.

- Jeg er bare forelsket i mig selv, og det dyrker jeg ret meget. Jeg har ikke brug for en kæreste. For første gang i mit liv har jeg det megagodt i mit eget selskab. Det er første gang i mit liv, hvor jeg har hvilt nok i mig selv til at nyde min egen frihed. Jeg skal bare nyde livet med min datter, fortæller hun.

Fundet kærligheden

Nicolai Groes har efterfølgende mærket kærligheden igen.

Til en privatfest for nogle måneder siden mødte han nemlig den jævnaldrende Louise, som han er blevet glad for.

- Jeg er glad for hende, og hun er glad for mig. Vi er faktisk næsten lige blevet kærester, fortæller Nicolai Groes glad.

Ændret holdning

Louise har børn, og det er planen, at Nicolai Groes på sigt skal møde dem, når tiden er den rette.

- Hun har også børn, og der går noget tid, før jeg møder dem, og det har jeg det fint med. Vi har snakket om, at det møde skal finde sted, fortæller han.

30-årige Nicolai Groes understreger, at det er hans medvirken i programmet, der har åbnet for, at han kunne falde for en kvinde med børn.

- Programmet har 100 procent været med til, at jeg har fundet en kæreste, som faktisk har børn. Det har fået mig til at tænke meget over, at der en stor sandsynlig for, at der var børn fra et tidligere forhold, når man når min alder. Jeg var bange for at være papfar og skulle bestemme, hvor det er noget andet i virkeligheden, for det er faktisk ikke det, jeg skal. Jeg skal bare være Nicolai. Det har jeg tænkt meget over, og jeg har fået den nye holdning, at det ikke er farligt, fortæller han.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden