Efter Landmand søger kærlighed: Sådan går det Tina i dag

Nanett, Claus, Tina og Ea

Nanett, Claus, Tina og Ea

Foto: Anders Brohus/TV 2
Tina blev ikke inviteret med på romantisk weekend, men der er alligevel sket meget, siden hun var med i "Landmand søger kærlighed".

Tirsdag aften sluttede eventyret for Tina, da Claus inviterede Nanett med på romantisk weekend, men rejsen er kun lige begyndt for Tina, som har fået en masse ud af at være med i programmet.

Derfor er hun heller ikke ærgerlig over, at det ikke var hende, som Claus endte med at vælge.

- Det var en fantastisk oplevelse, og jeg ville ikke være det foruden, fortæller Tina.

Ok at blive valgt fra

Under opholdet på gården hyggede hun sig med både Claus og de andre kvinder, men det var også nogle intense dage, og Tina ville gerne være kommet lidt mere ind på livet af Claus.

- Hans lumre ydre gør, at han er sjov at være sammen med, men jeg kunne godt tænke mig at have set lidt mere af Claus bag facaden.

- Jeg havde det fint nok med at blive valgt fra, og jeg synes, Nanett og Claus var søde sammen, forklarer Tina.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Siden optagelserne til ”Landmand søger kærlighed” sluttede i sommer, har Tina ikke fået en kæreste, men hun har i den grad fået en masse opmærksomhed på de sociale medier.

- Jeg er stadig single. Men der er kommet meget opmærksomhed på min person, og jeg får henvendelser fra mænd, der siger, at jeg ikke skal have en som Claus, men at jeg skal have en som dem, fortæller Tina med et smil.

Det er dog ikke noget, hun har reageret på endnu, men nu hvor det er blevet afsløret, at Claus ikke inviterede hende med på romantisk weekend, kan det være, at Tina begynder at takke ja til nogle af tilbuddene.

Tina for mange tilbud

Hun har dog også fået andre typer af henvendelser, for der er flere firmaer, der spørger, om hun vil indgå i samarbejder med dem.

- Jeg synes, det er megaspændende, og jeg elsker at møde nye mennesker, fortæller Tina, som til daglig er handicaphjælper.

Hun er blandt andet blevet tilbudt at være gæstebartender og tøjmodel. Hun har også lige siddet hårmodel på frisørskolen.

- Der var stor opstandelse, for jeg var jo Tina fra ”Landmand søger kærlighed”, griner hun.

Hun har med andre ord fået både nye venskaber og nye oplevelser ud af at være med i ”Landmand søger kærlighed”, og Tina håber, at der er flere nye ting i vente.

- Det har været et fantastisk eventyr, og jeg tænker ikke, det er slut endnu med alle de ting, der venter. Og hvem ved, det kan være, man møder en kæreste en dag.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden