18. dec. 2017
Af Majken Munk

Efter Lasse Sjørslev-exit: Her er Janni Pedersen nye TV 2 NEWS-makker

Janni Pedersen
Janni Pedersen
Foto: Jeppe Michael Jensen
Fra februar næste år bliver Janni Pedersens TV 2 NEWS-makker Troels Mylenberg, som overtager jobbet efter Lasse Sjørslev.

I fem år har Janni Pedersen dannet kollegialt makkerpar med Lasse Sjørslev, der på TV 2 NEWS har været folkene bag eftermiddagsfladen på nyhedskanalen. Til næste år får hun en ny makker.

En kompetent ny mand

TV 2 kunne i sidste uge afslører, at det er den tidligere chefredaktør hos Jysk Fynske Medier, Troels Mylenberg, der tager plads ved siden af Janni Pedersen til februar, og hun ser bestemt frem til samarbejdet.

- Jeg glæder mig til at arbejde sammen med en kompetent ny mand. Jeg har en dyb respekt for ham, og det har altid været en fornøjelse at have ham med i vores panelprogrammer, fortæller Janni Pedersen.

Fra 1. februar skal han blandt andet, sammen med Janni Pedersen, være vært på ”NEWS & Co.”, men han vil også få andre opgaver på nyhedskanalen.

Troels Mylenberg
Troels Mylenberg
Foto: TV 2

En pisse dygtig journalist

Janni Pedersen har været bekendt med, at det var Troels Mylenberg, der var hendes nye makker i et stykke tid. Personligt kender hun ikke meget til ham, udover at han ofte har medvirket i programmer som ”Presselogen” og ”Bezzerwisserne” på TV 2 NEWS, hvor han ifølge hende altid har gjort en god figur.

- Han har altid været god for en afsluttende kommentar og udtalt sig på sådan en måde, som man føler, at man er blevet klogere. Han er god til at runde en historie af. Og så er han bare en pisse dygtig journalist, fortæller Janni Pedersen.

Desuden ser hun frem til, at makkerparret skal finde en lignende jargon, som hun og Lasse Sjørslev havde, så der også er plads til lidt spas værterne imellem.

Læs mere om: