Efter sygdom: Derfor fortsætter Mikkel Hertz alligevel ikke på TV 2

Mikkel Hertz

Mikkel Hertz

Foto: Henrik Ohsten/TV 2
Mikkel Hertz skal alligevel ikke være europakorrespondent for TV 2.

Den tidligere nyhedsdirektør og mangeårige chef for TV 2 News, Mikkel Hertz, fortsætter alligevel ikke på TV 2.

Han blev i oktober 2020 opereret for to blodpropper i hjertet, og i februar i år blev det meldt ud, at han skulle fortsætte som europakorrespondent for TV 2 med bopæl i Barlin.

Tiden er en anden

Men de planer er nu lavet om, og efter 20 år stopper Mikkel Hertz. Det oplyser TV 2 i en pressemeddelelse.

- TV 2 er en fantastisk arbejdsplads. Jeg har gennem alle årene – med glæde – brugt de fleste af mine vågne timer på TV 2 Nyhederne og NEWS, og jeg troede, jeg var klar til en ny æra i Tyskland. Jeg havde i 1990’erne nogle arbejdsmæssigt fantastiske år i Tyskland og Østeuropa, men tiden er nu en anden. Samtidig har den kolbøtte, jeg helbredsmæssigt tog i efteråret, sat gang i en masse tanker om, hvordan jeg skal bruge mit liv fremover. Det vil jeg nu kunne fokusere fuldt og helt på, udtaler Mikkel Hertz.

Det er i dag Ulla Pors, der er nyhedsdirektør på TV 2, og hun respekterer hans valg.

- Jeg havde glædet mig til at se korrespondenten Mikkel Hertz tilbage i Tyskland, men Mikkel har nu taget en beslutning, som er rigtig for ham. Vi siger fra Nyhederne farvel til en stærk journalist og chef. Og vi siger tak for den store indsats og de fremragende resultater – blandt andet for at opprioritere dokumentar og undersøgende journalistik på TV 2 og for etableringen af TV 2 NEWS, der nu er Danmarks tredje mest sete kanal, og som Mikkel skabte fra 2006 i samarbejde med engagerede TV 2-kolleger, siger hun.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden