Onsdag, 26. januar 2022 - af Karina Didriksen

Efter Vild med dans-exit: Det gør TV 2 nu

Christiane Schaumburg-Müller og Sarah Grünewald.
Christiane Schaumburg-Müller og Sarah Grünewald.
Foto: Hanne Juul
TV 2 reagerer nu på, at Christiane Schaumburg-Müller har valgt at stoppe som vært på “Vild med dans”.

Christiane Schaumburg-Müller har meldt ud, at hun stopper som vært på “Vild med dans”, og det kommer til at medføre store ændringer i den populære dansekonkurrence til efteråret.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

TV 2 har nu reageret på nyheden, og underholdningsredaktør Thomas Strøbech løfter lidt af sløret for, hvad der kommer til at ske.

Han fortæller til TV 2, at Sarah Grunewald efter planen fortsætter som vært på “Vild med dans”, men at hun naturligvis skal have en ny makker.

Nye tiltag

Arbejdet på at finde en ny værtskonstellation begynder snart, og Christiane Schaumburg-Müllers beslutning om at stoppe fører muligvis flere nye tiltag med sig.

- Nu kigger vi mod 19. sæson af ”Vild med dans”, hvor den her ændring giver anledning til, at vi kaster brikkerne op i luften og kigger med nye og friske øjne på rammerne for programmet, siger Thomas Strøbech til TV 2.

Christiane Schaumburg-Müller er ikke den eneste, som har valgt at stoppe i “Vild med dans”. Både dommer Britt Bendixen og danser Silas Holst har valgt at sige farvel, og de vender derfor ikke tilbage i sæson 19 til efteråret.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden