9. okt. 2021
Af Christinna Braun

Efter Vild med dans-exit: Nu skal alle passe på

"Vild med dans"-værtinderne Christiane Schaumburg-Müller og Sarah Grünewald. 
"Vild med dans"-værtinderne Christiane Schaumburg-Müller og Sarah Grünewald.
Foto: Dan Mariegaard
Endnu en fredag stod i dansens tegn i ”Vild med dans” på TV 2.

Ni par blev til otte i fredagens ”Vild med dans”, hvor det blev sidste dans for entertaineren Jacob Haugaard og dansepartneren Camilla Dalsgaard.

Med 12 i karakter fra dommerne var der også et stort spring op til næste par, og seernes stemmer var ikke nok til at redde dem.

BILLED-BLADETs ”Vild med dans”-ekspert Lone Vandborg har dog alligevel respekt for den 69-årige entertainer.

- Ja, men kan vel sige, at det var den langsomste gazelle på savannen, der røg nu, begynder Lone Vandborg.

- Jeg synes, man kunne se på Jacob, at han godt vidste, det var tid. Men jeg må sige om ham, at han virkelig tog opgaven seriøst. Det har måske noget med hans entertainer-gen at gøre, men han løste virkelig opgaven og tog det med et smil. Han gjorde, hvad han kunne, og han havde lært koreografien. Det har jeg virkelig respekt for.

Der er nu otte par tilbage i konkurrencen, men det er svært at sige, hvem der skal passe ekstra på nu. Ja, faktisk tror Lone Vandborg, at ingen kan føle sig sikre.

- Jacob var den langsomste tilbage, og nu kan man sige, at ordenen er genetableret. Det er interessant, at de, der ligger lavt, skal begynde at kigge sig over skulderen.

- Det er meget spændende nu, for efter min mening skal alle passe på nu. Der er allerede tre par, som stadig er med, der har været i omdans uden at ryge ud, siger hun og henviser til Michelle og Mads, Michael og Karina samt Freja og Claudia.

- Men alle skal virkelig rubbe neglene. De er dygtige på hver deres måde, de resterende par. Denne fredag satte Pernille og Morten sig solidt på tronen med 36 i karakter efter deres formidable tango, og hvis de kan fortsætte i det spor, så skal det nok gå dem godt.

De sidste fredage har det ikke nødvendigvis været de samme par, der har ligget højest.

- Toppen er bare ikke sikker. Den har skiftet meget, og derfor er der altså heller ikke nogen, der kan føle sig sikre lige nu.

- Nu kommer der en anden form for spænding: Hvem er den dårligste? Det kan blive svært, afslutter BILLED-BLADETs ”Vild med dans”-ekspert.

Læs mere om: