Eksperten fra Vi drukner i rod: Mine bedste råd

Lene Beier og Marianne Gammelgaard.

Lene Beier og Marianne Gammelgaard.

Foto: Hanne Juul
Lene Beier har fået masser af gode råd til at rydde op derhjemme af organiseringseksperten Marianne Gammelgaard – nøjagtig som deltagerne i “Vi drukner i rod” på TV 2.

Lene Beier har fået ryddet op i sit hjem og fået tip fra TV 2-programmet “Vi drukner i rod”, hvor hun er vært.

Organiseringseksperten Marianne Gammelgaard fra programmet har været med til at give Lene inspiration. Nogle af rådene har været: Læg først det hele ud på en flade, så man kan overskue mængden af det hele. Herefter kan der sorteres, ryddes ud og puttes i kategorier. 

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

– Hvis man har tøj i overskud kan man lægge det i en kasse med gaffatape rundt om. Den skal være inden for synsfelt, så vi undgår gensynsglæden, og hvis man virkelig savner noget af tøjet, så skal man bryde forseglingen, som gør, at det er ekstra besværligt, fortæller Marianne Gammelgaard til BILLED-BLADET.

Kan godt lide orden

Organiseringseksperten har, siden hun var lille, godt kunne lide at holde orden, og sine tricks giver hun nu videre som sin levevej.

– Jeg brænder for at gøre folks liv nemmere med de ting, vi bruger og kan lide i stedet for alt muligt, der fylder op. Jeg har 33 stykker tøj efter hver årstid, undertøj og strømper undtaget, siger Marianne Gammelgaard. 

– Hvis du vil finde ud af, hvad du vil beholde af dit tøj, skal du kigge i vasketøjskurven, for så kan du se, hvad du egentlig bruger, fortæller Marianne, der hælder til farver som sort, brun og blå. Og så holder organiseringseksperten på, at et stykke nyt tøj skal passe til minimum fem ting i garderoben. 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden