Fredag, 24. marts 2023 — af Catja Klarskov

Eksperterne efter sidste uges chokerende X Factor-afgørelse: Denne deltager ryger ud i semifinalen

X Factor 
X Factor
Foto: Dan Mariegaard
Sidste uges chokafgørelse og farvel til storfavoritten Clara rystede “X Factor”-eksperterne, alligevel er de ikke i tvivl. Denne deltager ryger hjem i fredagens semifinale.

Forrige fredag brød drama for alvor ud i “X Factor”-studiet, da dommer Simon Kvamm sendte storfavoritten Clara Nedergaard ud af konkurrencen.

Afgørelsen rystede Danske Spils “X Factor”-ekspert, men frem mod fredagens semifinale er han alligevel ikke i tvivl om, hvem man i aften kommer til at tage afsked med.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I en pressemeddelelse fra Danske Spil spår “X Factor”-ekspert Mathias Reimer Larsen, at det bliver Kwamie Livs unge solist Nambahlou, der i aften forlader sangkonkurrencen.

Den unge sangfugl har været i farezonen hele tre gange, og det vidner om, at Kwamie Livs sidste tilbageværende deltager ikke har stor seeropbakning.

Af Danske Spil bliver hun kun spået 20 procents chance for at overleve endnu engang, så størst er sandsynligheden for, at hammeren vil falde i aften.

– Alting kan ske i X Factor! Men i aften sker der kun én ting, og det er, at Nambahlou ryger ud. Vi nærmer os afgørelsen, og vi er ikke i tvivl om, hvem de tre deltagere, som skal være med i finalen i Randers i næste uge, er. For nu KAN den ikke gå længere for Nambahlou, desværre, lyder det fra ekspert Mathias Reimer Larsen i pressemeddelelsen.

"X Factor"-eksperten spåede dog også i sidste uge, at Nambahlou ville forlade konkurrencen. Det skete som bekendt ikke, og derfor kan kun tiden kan vise, hvem der efter fredagens semifinale kan se frem til at synge i det store finaleshow.

Efter Claras exit sidste fredag har lotteri-virksomheden dog ændret sin favorit. Nu har Simon Kvamms unge solist Theodor lagt sig i førersædet, og eksperten vurderer, at han har hele 58 procent chance for at vinde konkurrencen.

Aftenen byder på et gensyn med Theodor, Sigalaz, Rosél og Nambahlou. Her er temaet Upcoming og legender, hvilket betyder, at deltagerne hver skal synge to sange.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden