17. aug. 2021
Af Stine Ramlyng

Emil fra Landmand søger kærlighed: Derfor valgte jeg Caroline fra

Landmand søger kærlighed
Emil Bay Mortensen fra "Landmand søger kærlighed"
Foto: Dario Kozuh/TV 2
Emil Bay Mortensen er den landmand, der har modtaget allerflest breve fra kvindelige bejlere i programmets historie. Tirsdag aften inviterede han fire kvinder med videre på gruppedate.

129 breve blev først reduceret til fem fysiske dates. Og tirsdag aften skulle 26-årige Emil Bay Mortensen så vælge en af sine speed dates fra.

Augusta, Melissa, Louise og Bente blev inviteret med videre på en gruppedate, mens det blev et farvel og tak til 22-årige Caroline, som måtte tage hjem med uforettet sag.

Derfor blev Caroline valgt fra

- Det er intet personligt. Der var mere øjenkontakt med de andre, lød det undskyldende fra Emil i første afsnit af "Landmand søger kærlighed" tirsdag aften.

Han uddybede bagefter beslutningen med, at han ikke kunne mærke den samme kemi, og at hendes øjne havde flakket lidt mere under speeddaten.

Det tog Caroline dog med ophøjet ro og krammede Emil farvel, inden hun smuttede.

- Nu skal jeg lige hjem og synke det hele. Så kan det være jeg møder en lige om lidt. Det ved man aldrig, lød de fortrøstningsfuldt fra den 22-årige bejlerinde.

Fire bejlere med videre på gruppedate

Nu er Augusta, 22, Melissa, Louise, 26, og Bente, 27, tilbage og skal med videre på gruppedate med den eftertragtede ungkarl.

- Det var sjovt og udfordrende at date så mange piger på en gang.

- Jeg havde lidt problemer med at være i datingmode og mærke, hvad jeg føler, når man skulle give dem alle lige meget opmærksomhed og det var et vigtigt valg jeg skulle tage, siger Emil Bay Mortensen til BILLED-BLADET.

Emil Bay Mortesen er uddannet med grise i speciale, men den ambitiøse landmand har siden læst videre til agrarøkonom og arbejder i dag i en foderstof, hvor han er teknisk konsulent på de produkter, de sælger til svineavlere.

"Landmand søger kærlighed" bliver sendt på TV 2 hver tirsdag kl. 20 og på TV 2 PLAY.

Se de andre landmænd fra denne sæson i galleriet herunder:

GALLERI: Landmand søger kærlighed 2021 (Foto: TV 2)

Læs mere om: