Mandag, 19. december 2022 - af Liz Rørsig

Emil Midé Erichsen afslører: Sådan var det at sejle med prins Nikolai

Emil Midé Erichsen
Emil Midé Erichsen og prins Nikolai på tur. 
Foto: Hannelore Dörner/TV 2 og Emil Midé Erichsen/TV 2/Bermuda Production
Emil Midé Erichsen er i en ny programrække “Min egen kurs” på TV 2 Fri på sejltur med Havana sammen med kendte navne. Den første om bord er prins Nikolai.

Emil Midé Erichsen kan i det nye program “Min egen kurs” med premiere den 19. december 2022 på TV 2 Fri ses med kendte navne om bord på Havana.

Alle har det til fælles, at de er gået i forældrenes fodspor, ligesom Emil er. Den første gæst i programmet er prins Nikolai, der er med på vandet i halvandet døgn i programmet, som er optaget i foråret. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

– Prins Nikolai er en fantastisk og sød mand, og han er meget nede på jorden. Han er bare venlig, rar og godt selskab, fortæller Emil Midé Erichsen til BILLED-BLADET.

Sejlturen med prins Nikolai foregik på Øresund, og han blev en god sejler, afslører Emil. 

En stor oplevelse

– Prins Nikolai havde ikke sejlet så meget i sejlbåd, men lærte det hurtigt. Han forstod, hvordan man skulle styre båden, og hvordan sejlene kom op og ned. Han sagde til mig: “Jeg kan godt lide en god udfordring” – og det gav jeg ham så. Og om turen sagde han, at det havde været en stor oplevelse at være med ude at sejle, siger Emil Midé Erichsen. 

Seks programmer med kendte er det blevet til i alt, og resten er planlagt til foråret. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden