18. feb. 2022
Af Liz Rørsig

Emil Midé Erichsen fortæller: Derfor hedder min søn Rumle

Emil Midé Erichsen
Emil Midé Erichsen.
Foto: Lars H. Laursen
Emil Midé Erichsen og kæresten Louise fik for seks måneder siden deres søn nummer to. Navnet har de fået på plads, og baggrunden for netop dét navn har Emil en forklaring på.

Emil Midé Erichsen og Louise fik i august sidste år søn nummer to. I forvejen har de lille Hugo, og navnet på den yngste søn blev Rumle.

- Louise fandt på navnet, fortæller Emil Midé Erichsen til BILLED-BLADET.

- Det er ikke et familienavn, ligesom jeg ikke har mødt nogen, der hed det, andet end at jeg har hørt om Rumle Hammerich, siger Emil.

Det føltes helt rigtigt

- Efter gymnasiet arbejdede Louise som pædagogmedhjælper i en børnehave, og hér var der et barn, der hed Rumle. Da vi snakkede om forskellige navne, og hun kom med forslaget, var det inde at vende et par dage, og så føltes det helt rigtigt, lyder det fra Emil Midé Erichsen.

Han og Louise samt de to drenge har netop været på nye eventyr til Gran Canaria i syv uger med masser af familietid og skønne oplevelser.

Læs hele interviewet med Emil Midé Erichsen i BILLED-BLADET nr. 7, der er på gaden den 17. februar 2022. Her fortæller han mere om den dejlige familietur.

Læs mere om: