6. sep. 2020
Af Liz Rørsig

Emil Midé Erichsens glade nyhed

Emil Midé Erichsen
Emil Midé Erichsen.
Foto: Hanne Juul.
Emil Midé Erichsen har netop været ude at holde sit første foredrag efter coronanedlukningen i marts.

Emil Midé Erichsen er jublende glad for, at det er muligt at holde foredrag efter coronanedlukningen af landet i marts. Han har sammensat et helt nyt foredrag, som hedder ”Jorden rundt og hjem igen” og har netop holdt det for første gang.

Masser af eventyr

- Det var skønt og dejligt at være ude at fortælle nogle historier fra vores rejser og vores eventyr igen – og møde nogen af dem, som gider kigge med, når vi laver fjernsynsprogrammer, fortæller Emil Midé Erichsen til BILLED-BLADET.

Erfaring med hjem

Oplevelserne og historierne er taget fra både ekspeditionerne med Havana og Wallenberg.

- Jeg har lavet et godt sammensurium af lidt af det hele i foredraget ”Jorden rundt og hjem igen”. Der er en god del fra ”Kurs mod fjerne kyster” og jordomsejlingen, og alle de overvejelser som jeg gjorde mig i forbindelse med dén tur. Det handler egentlig ikke så meget om oplevelserne undervejs, men mere om hvad vi lærte af at være af sted. Jeg snakker også om, hvordan det var at komme hjem igen efter så lang tid og at skulle prøve at passe ind i en hverdag herhjemme, siger Emil Midé Erichsen.

Rundt i landet

- Vi er også lidt nordpå med Wallenberg, og vi er ude at sejle med familien, og der er noget af det, som ikke har været filmet. Så jeg håber, at folk synes, det er spændende, fortæller Emil Midé Erichsen. Han skal nu rundt i landet med det nye foredrag, og listen over steder han besøger, kan man finde på havana.dk, hvor der også er en liste over foredrag med Mikkel Beha Erichsen.

Se den skønne video, som BILLED-BLADET har fået lov til at vise fra Emil Midé Erichsens Instagram-profil i anledning af den nye foredragsrække.

Læs mere om: