Tirsdag, 9. maj 2023 — af Majken Munk

Emilie takker nej til at date Jannich: Sådan er det gået siden Kærlighed hvor kragerne vender

Emilie og Jannich fra "Kærlighed hvor kragerne vender"
Emilie og Jannich fra "Kærlighed hvor kragerne vender"
Foto: Anders Brohus/ TV 2
I ”Kærlighed hvor kragerne vender” tager Emilie beslutningen om at trække sig. Nu sætter hun ord på, hvad årsagen er.

Jannich startede med at date fire piger, men det er efterhånden blev snævret ind til en, Emilie.

Selv om hun og Jannich har en hyggelig date i bowlinghallen, var det også der, det gik op for hende, at der ikke rigtigt var følelser mellem dem.

Derfor besluttede hun sig for at trække sig fra programmet. Nu sætter hun ord på sin beslutning.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hyggelig date

Det var lidt tilfældigt, at 22-årige Emilie endte på date med Jannich som den eneste pige, men når hun ser tilbage på daten i bowlinghallen, husker hun det med et smil.

- Daten i bowlinghallen var skidehyggelig. Jannich er godt selskab og der var et øl-tårn. Jeg er totalt konkurrencemenneske. Jeg elsker sådan noget, fortæller hun til BILLED-BLADET.

De er begge to konkurrencemennesker, og derfor kæmper de også om en præmie. Jannich vil gerne have, det er et kys på munden, men Emilie påpeger, det skal være på kinden.

- Det siger jeg, fordi det kan være grænseoverskridende at kysse på munden, da jeg ikke kender Jannich på den måde. Det var lidt over grænsen for mig, fortæller hun og uddyber:

- Den der følelse nede i maven var der ikke 100 procent. Det ville være lidt ledt overfor Jannich at give et kys på munden, hvis man ikke er med på det. Et kys på kinden er mere uskyldigt. Så det tænkte jeg godt, jeg kunne.

Møde med forældrene

Efterfølgende lægger Emilie mærke til, at der nok ikke var romantiske fornemmelser mellem hende og Jannich.

- Efter daten var det, at jeg kunne mærke – og måske besluttede jeg mig der - at der nok ikke var en følelsesmæssig vibe. Hvis jeg havde været ”into” ham 100 procent, havde jeg nok også kysset ham. Det var der, jeg godt kunne mærke, at der ikke var noget følelser. Der gik det op for mig, fortæller hun.

Dråben, der får bægeret til at flyde over, er, da Emilie bliver præsenteret for, at hun skal møde Jannichs familie.

- Jeg kan huske, jeg tænker: ”Oh shit”, fordi ude i den virkelige verden, flirter jeg måske med en fyr i flere måneder, og man er forelsket eller måske kærester, inden man møder forældrene. Vi skulle møde dem efter halvanden uge, fortæller hun og uddyber:

- Så tænkte jeg: ”Det er alt for hurtigt”. Det bliver lidt for meget, for hvis jeg mødte op, kunne det se ud som om, jeg havde valgt Jannich. Det kan være de tænkte, at nu bliver det vores nye svigerdatter.

Trækker sig

Derfor beslutter Emilie sig for, at hun trækker sig. Hun ville egentlig have sagt det på dagen, hvor de var på date, men produktionen ville det anderledes.

Nerverne ramte hende, da hun skulle sige det til Jannich.

- Det var totalt nervepirrende. Det var nervepirrende at tage en formel snak. Jeg var sindssygt nervøs, fordi han ikke havde nogle piger tilbage. Men jeg kunne godt mærke, at jeg havde ondt i maven over, han kun havde mig tilbage, fortæller hun.

Jannich forklarer i programmet, at han godt havde set, hvad klokken havde slået, da Emilie dukkede op for at tale med ham.

Emilie synes, at Jannichs reaktion var rigtig fin.

- Han tog det ekstremt pænt. Jeg havde også været ret ærlig igennem programmet. Det skulle ikke gå for hurtigt for mig. Jeg har ikke givet ham falske forhåbning, så det gjorde mig rolig. Det var virkelig rart, fortæller hun.

Fundet kærligheden

Selv om Emilie ikke fandt kærligheden i TV 2-programmet med Jannich. Så har hun faktisk fundet lykken.

Hun er blevet kærester med Viktor på 21 år.

- Vi var egentlig til hyggedruk, før vi skulle i byen. Det var hjemme hos en af mine kammerater, hvor han også var. Vi tog i byen. Så tog jeg initiativ til at spørge til hans sociale medier, og så skrev vi til hinanden på sociale medier, fortæller Emilie.

Emilie har været sammen med Viktor i godt fire måneder, men de bor endnu ikke sammen.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden