Emma Årgang 0: Folk tror stadig jeg har det dårligt

Foto: Thomas Laursen
Modige Emma Josefsen fra "Årgang 0" stod i denne uge frem i et nyt portrætprogram for at fortælle sin historie. Flere tror nemlig stadig, hun er syg, efter hun blev ramt af stress i folkeskolen.

Der er efterhånden nogle år siden, at Emma Josefsen og hendes familie valgte at trække sig fra ”Årgang 0”, men i denne uge var 19-årige Emma tilbage i fjernsynet, da hun medvirkede i et nyt portrætprogram.

Emma vil vise, hun har det godt igen

Her fortæller hun blandt andet om, at hun gik ned med stress i folkeskolen, og det er længe siden, at Emma besluttede sig for at stå frem og fortælle hele sin historie.

- Grunden til, jeg valgte at være med igen, var egentlig, at jeg gerne vil vise, at jeg har det godt nu. Det havde jeg ikke, da jeg stoppede på tv i 2015, fortæller Emma, da BILLED-BLADET besøger hende hjemme i Tarm.

Tror stadig Emma er syg

Tilbage i 7. klasse blev Emma ramt af stress, og hun havde en svær periode. Det var også tydeligt at se i "Årgang 0".

Ikke længe efter stoppede Emma med at være i fjernsynet, men der er mange, der stadig husker den sympatiske jyske pige og har undret sig over, hvordan hun mon har det i dag. 

- Min mor fortæller, at der fortsat kommer folk ind i butikken og spørger, om jeg stadig har det dårligt. De tror ikke, jeg er kommet videre fra at være nede med stress, fortæller Emma.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Men Emma er i den grad kommet videre, og livet kører på skinner for den 19-årige "Årgang 0"-stjerne, der har masser venner og er glad for at gå i 3. g på handelsskolen. 

Læs også et stort interview med Emma Josefsen i BILLED-BLADET nr. 4, der er på gaden nu.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden