Søndag, 26. januar 2020 — af Laura Dalgård Hansen

Emma Årgang 0: Folk tror stadig jeg har det dårligt

Foto: Thomas Laursen
Modige Emma Josefsen fra "Årgang 0" stod i denne uge frem i et nyt portrætprogram for at fortælle sin historie. Flere tror nemlig stadig, hun er syg, efter hun blev ramt af stress i folkeskolen.

Der er efterhånden nogle år siden, at Emma Josefsen og hendes familie valgte at trække sig fra ”Årgang 0”, men i denne uge var 19-årige Emma tilbage i fjernsynet, da hun medvirkede i et nyt portrætprogram.

Emma vil vise, hun har det godt igen

Her fortæller hun blandt andet om, at hun gik ned med stress i folkeskolen, og det er længe siden, at Emma besluttede sig for at stå frem og fortælle hele sin historie.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Grunden til, jeg valgte at være med igen, var egentlig, at jeg gerne vil vise, at jeg har det godt nu. Det havde jeg ikke, da jeg stoppede på tv i 2015, fortæller Emma, da BILLED-BLADET besøger hende hjemme i Tarm.

Tror stadig Emma er syg

Tilbage i 7. klasse blev Emma ramt af stress, og hun havde en svær periode. Det var også tydeligt at se i "Årgang 0".

Ikke længe efter stoppede Emma med at være i fjernsynet, men der er mange, der stadig husker den sympatiske jyske pige og har undret sig over, hvordan hun mon har det i dag.

- Min mor fortæller, at der fortsat kommer folk ind i butikken og spørger, om jeg stadig har det dårligt. De tror ikke, jeg er kommet videre fra at være nede med stress, fortæller Emma.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan
Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Men Emma er i den grad kommet videre, og livet kører på skinner for den 19-årige "Årgang 0"-stjerne, der har masser venner og er glad for at gå i 3. g på handelsskolen.

Læs også et stort interview med Emma Josefsen i BILLED-BLADET nr. 4, der er på gaden nu.

GALLERI: Årgang 0 (Foto: ALLER MEDIA)

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden