27. jun. 2020
Af Stine Ramlyng

Emma fra Årgang 0 færdig med skolen: Dét skal hun nu

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/emmatop_2.jpg
Foto: Thomas Laursen
Emma Josefsen fra tv-serien "Årgang 0" sluttede handelsgymnasiet med et flot 12-tal. Nu venter fester, sommerferie og sommerjob. Og drømmene om fremtiden er klare.

Livet har ikke altid været let for Emma Josefsen fra Tarm i Vestjylland. Forældrenes anstrengte økonomi og især farens mange timer på arbejde kombineret med et pligtopfyldende og perfektionistisk sind og en række optagelser til ”Årgang 0” blev for meget for Emma Josefsen, der i 2015 endte med at trække sig fra programmet på grund af stress.

Men onsdag i sidste uge stod udelukkende i lykkens tegn, da den i dag 20-årige tv-personlighed sluttede sit studie på handelsgymnasiet med et flot 12-tal i huen – omgivet af de mennesker, hun holder allermest af.

Fest med familie og venner

Nu venter fremtiden, festerne og ferien for den myreflittige unge kvinde.

– Vi holder fest i telt for familie og venner. Vi bliver omkring 60 mennesker fordelt på lidt forskudte tider, fortæller Emma om festplanerne.

Skal arbejde som au pair i Australien

I den helt nære fremtid venter udover fester også arbejde.

– Jeg skal arbejde i uge 28-32 på et plejehjem, og efter sommerferien håber jeg at få arbejde som undervisningsassistent på en skole, fortæller Emma, der efter et år med arbejde i Danmark tager til Australien for at arbejde som au pair.

Drømmer om overblik og kontrol

Derefter er fremtidsplanerne klare:

– Jeg vil gerne stå for økonomien i virksomheder. Det synes jeg, er ret spændende. Jeg synes slet ikke, at det er det samme som min far har lavet, men øhhh ja, jeg vil gerne have styr på økonomien. Det er sådan over-overblik og kontrol, det kan jeg godt lide, fortalte Emma tilbage i januar i TV 2-portrættet ”Emmas historie".

Læs interviewet med Emma Josefsen og se de helt nye billeder af den flittige, unge kvinde i denne uges BILLED-BLADET, der er på gaden netop nu.

Gå på opdagelse i galleriet herunder, der er fyldt med skønne billeder fra Emma og familiens liv siden årgang 0.

GALLERI: Emma fra Årgang 0 gennem 16 år

Læs mere om: