22. feb. 2018
Af Karina Didriksen

Emma fra Årgang 0 fylder 18 år: Sådan fejrer hun fødselsdagen

Emma Josefsen.
Emma Josefsen.
Foto: Thomas Marott/TV 2
Emma Josefsen, der for to år siden forlod ”Årgang 0”, kan torsdag fejre sin 18-års fødselsdag.

Det er to år siden, at danskerne sidst kunne følge Emma Josefsen på skærmen i ”Årgang 0”, og i dag, torsdag den 22. februar, kan hun fejre sin 18-års fødselsdag.

Hun er nu trådt ind i de voksnes rækker, og det skal fejres ad tre omgange.

- På dagen får jeg, mellem skole og gymnastik, besøg af venner fra byen og dem, jeg går i skole med. På lørdag skal jeg ud at spise brunch med familien, og om to uger holder jeg og en rigtig god veninde fra efterskolen en stor fest i et forsamlingshus, hvor der kommer 100 venner fra efterskolen, handelsskolen og folkeskolen, siger Emma Josefsen til tv2.dk.

Gymnasium og gymnastik

Siden Emma Josefsen og hendes familie fra Tarm valgte at trække sig fra det populære TV 2-program, er det gået rigtig godt.

Til daglig går hun i 1.g. på Vestjydsk Handelsskole & Gymnasiet HHX Skjern, og i fritiden er hun både træner for et børnehold i den lokale gymnastikforening og gymnast på et egnshold for unge i Ringkøbing-Skjern.

Derudover går Emmas fritid med et job bag kassen i sin mors genbrugsforretning, og hun fortæller til tv2.dk, at hun er kommet over den stress, som var en af årsagerne til, at hun forlod "Årgang 0".

Læs mere om: