25. jun. 2020
Af Stine Ramlyng

Emma fra Årgang 0: Ville gøre morfar stolt

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/emmatop3.jpg
Foto: Privat
Emma Josefsen fra "Årgang 0" sluttede med et fornemt 12-tal i huen til sin sidste eksamen på Handelsgymnasiet. En helt særlig person, fik lov at give hende huen på.

Emma Josefsen, som de fleste seere vil kende fra tv-dokumentarserien "Årgang 0", har altid været en pligtopfyldende perfektionist med en meget høj arbejdsmoral.

Noget, som ikke altid har været fremmende for hendes velbefindende. I 2015 gik hun ned med stress og trak fra sig TV 2-programmet, som hun og familien ellers havde været en del af siden år 2000.

Høj arbejdsmoral gav flot karakter

Men høj arbejdsmoral har det også med at skabe resultater, og det gjorde det i dén grad for Emma, der i sidste uge satte det flotteste punktum på sit uddannelsesforløb på Handelsgymnasiet.

– Jeg var oppe og forsvare min SOP (studieområdeprojekt, red.), som jeg har skrevet i virksomhedsøkonomi og psykologi. Jeg var så heldig at afslutte med et 12-tal i huen, fortæller Emma ydmygt.

Vigtigt at gøre morfar stolt

Og netop huen fik en helt særlig person lov at sætte på det kvikke, lyshårede hoved.

– Min morfar gav mig huen på, fordi han virkelig betyder meget for mig, og det er meget vigtigt for mig at gøre ham stolt. Og jeg vidste, han ville se det som en stor ære, fortæller Emma om det store øjeblik, hvor de mennesker, hun holder allermest af, nemlig mor Lene, far Poul-Erik, de to brødre Simon og Mikkel, farmor Gurli, mormor Ruth, morfar Jørn og sine to bedste venner, Julie og Lasse, spændt ventede uden for eksamenslokalet.

Nu venter fremtiden, festerne og ferien for den myreflittige unge kvinde.

– Vi holder fest i telt for familie og venner. Vi bliver omkring 60 mennesker fordelt på lidt forskudte tider, fortæller en glad Emma om festplanerne.

Læs interviewet med Emma og se de helt nye billeder af den unge kvinde i denne uges BILLED-BLADET, der på gaden netop nu.

Gå også på opdagelse i galleriet herunder og se alle de skønne billeder af "Årgang 0"-personligheden og hendes familie.

GALLERI: Emma fra Årgang 0 gennem 16 år

Læs mere om: