22. nov. 2015
Af af Liz Rørsig

Ena og Stephania er klar til kamp i Vild med dans-finalen

ena spottag, stephania potilova
Morten Kjeldgaard, Stephania Potilova, Ena Spottag, Thomas Evers
Foto: Birger Storm/BILLED-BLADET
Ena Spottag og Stephania Potalivo glæder sig til finalen i Horsens og har allerede taget de første trin til den berømte freestyle med deres dansepartner.
Finaleparrene er klar til kamp og i gang med den benhårde træning til ”Vild med dans”-finalen. - Vi er så absolut i fuld gang med træningen, og ”Team Glad” glæder sig helt vildt til finalen, sagde Thomas Evers Poulsen med et kæmpe smil på læben, da han og Ena Spottag mødte BILLED-BLADET i træningslokalet hos produktionsselskabet Mastiff søndag 22. november. Parret trænede med deres ”Team Glad”-trøjer på, og de var i højt humør. - Nu skal der knokles, og til finalen skal vi bare være åbne for oplevelsen og nyde det, fortalte Ena.

Stephania Potalivo: En stor oplevelse

Også Stephania Potalivo og Morten Kjeldgaard var i gang med dansetrinene i træningslokalet. - Jeg har spurgt en masse ind til Stephania for at høre, hvad hun kunne tænke sig og forventede, når det kom til freestylen. Det bliver spændende, sagde Morten. - Vi er så glade for, at vi er nået så langt, og vi vil gøre alt, hvad vi kan for at det bliver et brag af en finale i Horsens. Det bliver så stor en oplevelse, lød det fra Stephania.

Læs mere om: