12. sep. 2015
Af af Helle Skram De Fries

Ena Spottag efter danse-debut: Selv mine fødder er glade

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/_hjp6677.jpg
Hanne Juul/BILLED-BLADET
Martha fra "Badehotellet" alias skuespiller Ena Spottag er i fuld gang med en forvandling fra drengepige til danseprinsesse.

Hun har altid været en drengepige, men med sin deltagelse i ”Vild med dans” har skuespiller Ena Spottag valgt at give plads til sin indre prinsesse og giver den fuld gas med neglelak, makeup, fine kjoler og høje hæle. På sin helt egen åbenhjertige Ena Spottag-måde.

- Det sværeste, mens vi har trænet til debuten i dag, har været mine fødder. Men de har det godt nu og er også glade, fortalte Ena Spottag til BILLED-BLADET, efter hun og dansepartneren, Thomas Evers Poulsen, havde overrasket med en forrygende cha-cha-cha i ”Vild med dans”-sæsonens første program.

Nød hvert sekund

- Det er vildt sjovt, men jeg havde aldrig drømt om, at jeg skulle have så mange pailletter på. Og min ene sko sprang op og måttes syes sammen, og jeg tabte en ørering, mens vi dansede – men jeg nød hvert sekund, jublede en glad Ena Spottag.

Hun og Thomas Evers Poulsen fik samlet 12 point fra dommerne, der alle havde flotte ord til parret.

Nu skal vi snurrer rundt

Næste gang gælder det wienervals.

- Her snurrer vi meget rundt, og Ena bliver noget rundtosset, men det skal vi nok få styr på, forsikrede Thomas Evers Poulsen.

- Ja, vi skal. Jeg har fået ret godt styr på balancen, og så elsker jeg min nye ”Vild med dans”-familie. Det føles trygt og godt.

Læs mere om: