24. sep. 2015
Af Helle Skram de Fries

Ena Spottag og Thomas Evers Poulsen danser trods sygdom

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/_hjp5798.jpg
Foto: Hanne Juul
Skuespiller Ena Spottag er stadig ramt af sygdom, men har alligevel gennemført en træning i dag og er fast besluttet på at komme på gulvet i "Vild med dans" fredag den 25. september.

-Vi kommer på gulvet! Thomas Evers Poulsen er så sikker, som han kan blive, selv om hans dansepartner, Ena Spottag, er ramt af influenzalignende symptoner, der har holdt hende sengeliggende de seneste par dage.

Men torsdag - dagen før tredje "Vild med dans"-show - trænede parret igen.

- Ja, vi har trænet lidt, og det er gået meget godt. Vores Salsa er ret simpel, så indtil videre holder jeg fast i den oprindelige koreografi. Der indgår ingen løft, afslører Thomas Evers Poulsen - med henvinsning til Stephania Potalivo og Morten Kjeldgaard, der i show to måtte tage løftene ud af deres salsa, fordi Stephania var skadet.

LÆS MERE: Ena Spottag: "Vild med dans" er sjovt, men det gør ondt!

Parret er klar til at danse

Både tirsdag og onsdag måtte Ena Spottag og Thomas Evers Poulsen stort set undlade at træne, men nu tyder alt på, at de alligevel kan nå at blive klar til at danse i show tre.

- Vi skal nok blive klar, Ena er kørt hjem efter træning og er puttet under dynen igen. Hun er ikke på medicin og har heller ikke været hos lægen. Hun er ikke så glad for at tage medicin, hvis det kan undgås. Men det skal nok gå, forudser Thomas Evers Poulsen håbefuldt.

Hos TV2's underholdningschef, Gitte Madsen, bliver der også krydset fingre.

Underholdningschefen krydser fingre

- Vi tager en dag ad gangen, men håber da absolut at Ena og Thomas kommer på gulvet. Vi er så glade for at have dem med - de er skønne begge to.

Reglen er, som i alle andre konkurrencer, at man skal møde op for at være med - ellers er man ude.

- Men så langt tænker vi slet ikke nu. Vi holder et møde inden aftenen og forhåbentlig er alle par klar til show tre, håber underholdningschefen.

Og det håber vi andre også - og ønsker Ena Spottag den bedste "god bedring" i verden.

Læs mere om: