Fredag, 6. november 2015 — af af Liz Rørsig

Ena Spottag om sin Vild med dans-partner: Thomas er en gentleman

Ena Spottag og Thomas Evers Poulsen
Ena Spottag og Thomas Evers Poulsen i kærlig omfavnelse.
Foto: Hanne Juul / BILLED-BLADET
Ena Spottag og dansepartneren Thomas Evers Poulsen har en fest i ”Vild med dans”, hvilket passer helt til parrets navn, nemlig ”Team Glad”.

Ena Spottag og Thomas Evers Poulsen smiler og griner meget.

I træningslokalet er der også gode grin, selv parret nogle gange træner tidligt om morgenen. Inden parret går i gang med at øve trinene, starter de ofte med fri dans.

- Vi har det hyggeligt i træningslokalet. Thomas er jo en gentleman og henter mig hver dag til træningen. Han tager også gerne snacks med, men jeg når ikke at spise noget. Vi er meget forskellige, men har en skøn jargon og en skæv humor, så på den måde matcher vi hinanden. Vi kan godt drille hinanden, og jeg kan også sætte ham lidt på plads, fortæller Ena med et smil. Hun er for hvert program blev mere og mere tryg ved at danse foran publikum og snurrende kameraer.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Der er jo udfordringer hele tiden og en ny forestilling hver gang. Til jiven skulle jeg være sexet, hvilket var meget grænseoverskridende, for i virkeligheden er jeg bange for at virke vulgær. Jeg er lidt genert, og det er udfordrende at skulle lade sig føre. Dog er jeg blevet bedre til at give mig hen og skære igennem over for Thomas, for han er en mand med mange meninger. Man er nødt til at stå tidligt op for at komme ham i møde!, fortæller skuespilleren, som har prøvet nogle af dansetrinene af, når hun har været til fest.

- Jeg kan virkelig godt lide at danse, og det er sjovt at få nogle tricks, man kan benytte sig af. Jeg håber også, at jeg kan tage noget af det, jeg har lært med til familiefesterne. Min far og jeg har højst taget en polka sammen en gang i mellem, røber Ena.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden