17. okt. 2015
Af a Helle Skram de Fries

Ena Spottag skulle lige vænne sig til kjolen

Med det matchende pandebånd og den smarte frisure var der helt klare tråde tilbage til Den Store Gatsby i kjolen, som Ena Spottag havde på.
Med det matchende pandebånd og den smarte frisure var der helt klare tråde tilbage til Den Store Gatsby i kjolen, som Ena Spottag havde på.
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Ena Spottag følte sig først lidt ovedressed i sin fine Gatsby-kjole i Vild med dans. Men nu er hun vild med den.

- Jeg er vild med den nu, men først følte jeg mig virkelig overdressed. Jeg er jo selt ikke vant til sådan nogle fine kjoler, fortalte Ena Spottag til BILLED-BLADET fredag 16. oktober, hvor hun og dansepartneren, Thomas Evers Poulsen skulle vise deres quickstep.

Ena Spottags lange kjole og det matchende pandebånd ledte tanker hen på tiden fra Den Store Gatsby og charleston.

- Jaa, og Titanic og alt det elsker jeg!, jublede Ena Spottag, der gjorde en rigtig flot figur på dansegulvet sammen med Thomas Evers Poulsen, der var i kjolesæt.

- Det er mange år siden, jeg har haft kjolesæt på i en quickstep, men nu skulle det være, lød det fra Thomas Evers Poulsen, der var lykkelig for, at han og Ena gik videre.

Midt i glæden over endnu en uge i ”Vild med dans”, var Ena også trist over, at skulle sige farvel til Sharin Foo og Frederik Nonnemann.

Ena Spottag: Et trist farvel

De røg ud efter omdans mod John ”Faxe” Jensen og Karina Frimodt.

- Det er så nervepirrende at stå i den der dødsbanan. Det er befriende, når ens navn bliver råbt op, men trist at skulle sige farvel til et par, forklarede Ena Spottag.

Læs også: Det mener Ena Spottag om Thomas

Læs mere om: