19. nov. 2015
Af Helle Skram de Fries

Ena Spottag: Thomas og jeg er gode for hinanden

Ena Spottag og Thomas Evers Poulsen
Ena Spottag og Thomas Evers Poulsen
Foto. Hanne Juul
De to "Vild med dans"-stjerner Ena Spottag og Thomas Evers Poulsen er et godt match både på og udenfor dansegulvet.

- Jeg håber da bestemt, at vi vil blive ved med at ses, når "Vild med dans" er slut. Vi har nemlig en ret positiv indflydelse på hinanden, fortælller dansestjernen Ena Spottag om det venskab, hun og dansepartneren, Thomas Evers Poulsen, har fået.

- Vi griner meget, og den tætte fysiske kontakt, når man danser, hjælper helt klart også på, at man kommer tæt på og får en fortrolighed, mener Ena Spottag.

Sådan er Thomas

- Thomas har orden i tingene, og han hviler i sig selv, og det han laver, og han har en dejlig ro. Og her kan jeg lære noget af ham. Til gengæld kan jeg lære ham at løsne lidt op og nogen gange sige lidt "pyt" - og komme videre. For eksempel, hvis en date ikke lige ringer dagen efter. Så fortæller jeg, at han bare skal slappe af.

Ena Spottag, der går meget op i astrologi kan også her klart set nogle ting, der gør, at hun og Thomas kan lære noget af hinanden.

- Jeg er tvilling med jomfru i ascendanten - og det give ro i kaos. Thomas er stenbuk, men har også jomfru i ascendanten, forklarer Ena Spottag.

Læs mere om: