27. nov. 2015
Af Lene Skriver Bak

Ena Spottag vinder Vild med dans 2015

Ena Spottag og Thomas Evers Poulsen
Ena Spottag og Thomas Evers Poulsen.
Foto: Hanne Juul / BILLED-BLADET
Det blev skuespillerinden Ena Spottag, der løb med sejren i dette års ”Vild med dans” efter en tempofyldt, forrygende og lækker finale.

Det var en skrigende og jublende lykkelig Ena Spottag, der sammen med dansepartner Thomas Evers Poulsen kunne kalde sig vinder af ”Vild med dans” 2015.

Ena & Thomas og Stephania & Morten havde glædet sig som små børn til at danse i ”Vild med dans”-finalen i Horsens.

Og de to finalepar leverede en medrivende, rørende og lækker finale.

Ena og Thomas leverede deres slowfox til den smukke ”Stille før storm” med Lis Sørensen på vokal, mens Stephania og Morten kastede sig ud i deres jive med masser af energi, inden de to par prøvede kræfter med begrebet showdans – hvor parrene var omgivet af dygtige showdansere.

Ena og Thomas sikrede sig 36 og 37 dommerpoint, mens Stephania og Morten scorede maksimumpoint, nemlig 40, for begge deres danse.

Freestyle tog kegler

I freestylen brugte Stephania og Morten mange elementer fra de forskellige danse, ligesom Stephania fik lov til at leve sin indre Disney-prinsesse ud i en kæmpe kjole. Parret fik store roser for deres freestyle.

- Den bedste freestyle, jeg nogensinde har set, sagde Nikolaj Hübbe, inden han og tre andre dommere kvitterede med endnu en omgang topkarakterer; fire 10-taller.

Ena og Thomas sendte i deres freestyle kærlige hilsner til Enas arbejdsplads, nemlig Badehotellet, inden de på et gulv af bølgende røg kastede sig ud i en intens og dramatisk dans til Adeles storhit ”Hello”. Senere gled freestylen over i den livsglæde, vi kender Team Glad for til ”Celebration” med Cool and the Gang.

Ena og Thomas’ freestyle blev også modtaget godt i Horsens – og hos dommerne, der kvitterede med fire 10-taller for første gang til parret.

- Sikke en fantastisk afslutning på en fantastisk finale, sagde Anne Laxholm.

Dommernes mening påvirkede altså ikke seerne, der stemte Ena og Thomas til sejr i Horsens.

Læs mere om: