Er Badehotellet snart slut? Det siger hr. Aurland

Peter Hesse Overgaard som hr. Aurland.  

Peter Hesse Overgaard som hr. Aurland. 

 

Foto: Mike Kollöffel/TV 2
Til sommer skal Peter Hesse Overgaard optage sæson 9 af ”Badehotellet”, og han er spændt på, om det bliver sidste sæson.

Peter Hesse Overgaard glæder sig til at optage sæson 9 af ”Badehotellet”, men han spekulerer på, om det mon snart er slut med den populære TV 2-serie, nu hvor den springer til 1945.

- Nu tager vi befrielsen, og så ved jeg ikke, om der bliver en 10. sæson, eller om det bliver sidste sæson. Det har vi jo ikke vidst, siden vi startede, siger han til BILLED-BLADET og fortsætter:

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

- Det er helt op til de to forfattere, for det er kun dem, der skriver. Derfor kan de også kun nå at lave seks afsnit om året.

Tak til publikum

Den 66-årige skuespiller elsker at spille hr. Aurland og han er taknemmelig for, at ”Badehotellet” har kørt i så mange år.  

- Vi har aldrig vidst, om der kommer en sæson mere. Efter første sæson tænkte jeg, at det vist nok var sidste gang i forhold til anmeldelserne. Så ringede producenten og sagde, at det bare var en mega succes, at alle var glade, og at vi skulle fortsætte, siger Peter Hesse Overgaard og tilføjer med et smil:

- Det er jo heldigt, at publikum godt kan lide det, vi laver, og både TV 2 og publikum vil gerne have, at serien fortsætter. Men vi må jo nok stoppe, når vi skal have rollatoren frem!

Hver lørdag kl. 20.00 genudsendes sæson 5 af ”Badehotellet” på TV 2.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden