18. jan. 2021
Af Laura Dalgård Hansen

Er det slut med Livet er fedt? Få svaret her

Allan, Line, Merethe og Marianne
Allan, Line, Merethe og Marianne
Foto: United Productions/TV 2
Journalist Ole Kolster er ikke afvisende over for, at der måske på et tidspunkt kommer flere nye "Livet er fedt"-programmer.

Det var TV 2-journalist Ole Kolster, som i sin tid fik ideen til at lave et program om overvægtige mennesker. Siden udviklede planerne sig, og ”Livet er fedt” blev født.

Det er siden blevet til masser af programmer, og Ole Kolster har været med hele vejen.

Også da han efter mange år i efteråret genbesøgte Allan, Line, Merethe og Marianne i programmet ”Livet er fedt – 20 år”.

Mandag aften blev det andet og sidste afsnit sendt, men hvad så nu – er det slut med ”Livet er fedt”?

- Årh, der skal man jo passe på… Jeg bliver aldrig færdig med ”Livet er fedt”, siger Ole Kolster, som ikke er afvisende over for, at der måske igen om nogle år kommer nye programmer med Line, Marianne, Merethe og Allan.

- Jeg har nogle mennesker, som har været gennem meget og er gode til at fortælle om det. Hvis der på en måde om nogle år er et nyt perspektiv, som de kan forholde sig til… Vi skal nytænke det, forklarer Ole Kolster om en eventuel fortsættelse.

- For mig er de spændende mennesker, og de har haft oplevelser, som man kan genkende, og som jeg aldrig tror, man bliver færdig med at finde vej ind i.

Læs mere om: