19. aug. 2020
Af Niels Burgos

Er han Danmarks mest eftertragtede ungkarl? Nu søger han kvinder på TV 2

Casper Bertehlsen
Casper Bertehlsen
Foto: TV 2
Programmet "The Bachelor" kommer på TV 2. Ungkarlen er fundet. Nu efterlyser man de 20 kvinder, han skal vælge imellem.

Han er officer og kaptajn i flyvevåbnet. Arbejder i Forsvarsministeriet. Han har en mastergrad i Business Administration fra Syddansk Universitet - og så er 32-årige Casper single. Alle alarmklokkerne ringer: Her møder Tom Cruise fra "Top Gun" Richard Gere i "Officer og gentleman".

Det er dog tvivlsomt, om det lige er sådan, det kommer til at foregå, når Casper Berthelsen bliver hoverperson i TV 2s nye store program "The Bachelor" - den danske udgave af det populære amerikanske program, der har kørt i 18 år.

Konceptet er simpelt: En ungkarl dater en gruppe kvinder, der gennem forskellige udfordringer skal vinde ungkarlens hjerte. Hver uge ryger en kvinde hjem, og til sidst står én - forhåbentlig den helt rigtige - tilbage med en rose i hånden.

Mit højeste ønske

Til tv2.dk fortæller Casper:

- Det er mit højeste ønske at finde den kvinde, jeg kan dele resten af mit liv med. Jeg ser det her som et eventyr. Det bliver en fantastisk rejse med nogle fantastiske kvinder, jeg skal have nogle fantastiske eventyr med.

Casper Bethelsen har været single i fem år og har haft fuldt fokus på sin karriere. Han nyder at holde sig i form; går op i sundhed og træning. Nu vil han forsøge at sætte alt ind for at finde den eneste ene i "The Bachelor".

Sikkert miljø

I disse tider er der selvfølgelig taget alle de nødvendige forholdsregler for at forebygge coronasmitte, fortæller programmets redaktør Asger Schønheyder. Der er desuden tilknyttet en lægefaglig konsulent til programmet - og der vil være hyppig testning af både deltagere og produktionsfolk.

Der skal findes 20 kvinder i alt - er du måske en af dem, eller kender du én, kan tilmelding ske her.

Læs mere om: