Esben Dalgaard fra Juleønsket: Derfor skal jeg tabe 30 kilo

Esben Dalgaard.

Esben Dalgaard.

Foto: Hanne Juul
Skuespilleren Esben Dalgaard skulle tage på til en ny rolle, men nu skal de overflødige kilo væk igen.

”Juleønsket”-stjernen Esben Dalgaard er på en julemission. Han har nemlig sat sig for at tabe 30 kilo.

Det sidste halve år har han brugt på at filme Netflix-serien ”Kastanjemanden”, og det var til den rolle, at han skulle tage på i vægt.

- Det er ikke så fedt at være midt i 40’erne og overvægtig. Jeg ligger gerne nede på 85 kilo, og jeg er oppe på 115 kilo nu. Det er jo 30 kilo, så det vil jeg gerne tabe mig, selv om det føles lidt uoverskueligt lige nu, siger Esben Dalgaard til BILLED-BLADET.

Foto: Hanne Juul

Har prøvet det før

Julekalenderstjernen træner på en spinningcykel i soveværelset, og så er han på en diæt, som gør, at han ikke spiser særligt meget.

Han ved, hvad der skal til, for han har prøvet det før. Siden 2013 har han flere gange spillet roller, som har krævet, at han enten har taget på i vægt eller har tabt sig.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

- Jeg tog 32 kilo på til rollen i ”1864”, det var der, det startede. Men nu skal det også stoppe, for det er jo heller ikke sundt for kroppen, understreger Esben Dalgaard, som også tog på i vægt, da han skulle spille nissen Grot i "Tinka og kongespillet". 

Elsker julemad

Det kan godt være, at skuespilleren synder lidt juleaften, men ellers holder han sig til kuren.

- Jeg bestemmer det jo selv, så for hyggens skyld kommer jeg nok til at spise noget kød og sovs, siger skuespilleren, som har en stor forkærlighed for julemad.

Sammen med hustruen Charlotte har han to døtre, Olivia på 15 år og otteårige Alberte.

Foto: Hanne Juul

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden