Esben Dalgaard markerer sin bryllupsdag

Esben Dalgaard.

Esben Dalgaard.

Foto: Hanne Juul
Den 44-årige skuespiller Esben Dalgaard og tidligere Vild med dans-deltager markerer sin bryllupsdag.
Skuespilleren Esben Dalgaard deltog i 2019 i ”Vild med dans” og kunne også opleves i TV 2 julekalenderen ”Tinka og Kongespillet”, kan 9. juli fejre fire års bryllupsdag med hustruen Charlotte.
 
 
 
Det gjorde han på sin helt eget måde. Nemlig ved på Instragram at poste dette flotte foto, som BILLED-BLADET har fået tilladelse til at bringe.
 
 

Reddet af Facebook

”Vi har bryllupsdag i dag. Det er 4 år siden. Vi afholdt et brag af en fest, som siden blev til traditionen amagerfestival”, skriver Esben Dalgaard til billedet og fortsætter:
 
”Da vi vågnede i morges, var der ingen af os, der anede det. Men Facebook huskede os på det. Er det romantisk eller uromantisk? Jeg ved det faktisk ikke. Jeg tror vi prøver at leve livet mindre efter mærkedage og mere efter hverdage”.
 

Pinot Noir efter 12

Lidt festivitas skulle der dog være.
 
”Vi åbner under alle omstændigheder en flaske Pinot Noir, efter kl. 12, og sender kærlige tanker og tak til alle, der var med for 4 år siden. (Og årene efter!) Ikke mindst”.
 
 
Esben Dalgaard dannede i ”Vild med dans” par med Mille Funk. Parret klarede sig godt og røg først ud lige før finalen i Horsens Forum.
 
 
 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden