18. nov. 2018
Af Christinna Braun

Esben og Mille efter Vild med dans: Vi var et perfekt match

Mille Funk, Esben Dalgaard
Mille Funk, Esben Dalgaard
Foto: Birger Storm / BILLED-BLADET
Esben Dalgaard og Mille Funk måtte sige farvel til ”Vild med dans” i semifinalen, men de er lykkelige for den tid, de har haft med hinanden.

Fredag aften den 16. november løb semifinalen af dette års ”Vild med dans” af stablen, og denne gang måtte seerne vinke farvel til Esben Dalgaard og dansepartneren Mille Funk.

Både Esben Dalgaard og Mille Funk var enige om, at de var det helt rigtige match for hinanden.

- For mig har det været vidunderligt, men for dig har det jo været hårdt arbejde, sagde Esben Dalgaard og kiggede på sin dansepartner Mille Funk, da BILLED-BLADET mødte dem lige efter showet.

- Nej, det har også været vidunderligt for mig! Jeg kunne ikke have fået en bedre partner, sagde en tydeligt rørt Mille Funk.

Esben og Mille er tilfredse

Selvom de skuffede måtte se sig slået af Molly Egelind og Mads Vad samt Simon Stenspil og Asta Björk, er Esben Dalgaard og Mille Funk tilfredse med, hvor langt de nåede i ”Vild med dans”.

- Der var jo et hold, der skulle sige tak for i aften, og det blev så os i dag. Men det bedste er faktisk, at Mille og jeg er pissetilfredse med det, vi kom med. Det er det vigtigste, lød det fra Esben Dalgaard.

Læs mere om: