Få besøg af Lisbeth Østergaard, Cecilie Frøkjær og co.

Lisbeth Østergaard er med til KNÆKCANCER-kampagnen

Lisbeth Østergaard er med til KNÆKCANCER-kampagnen

Knæk Cancer samler danskerne for tredje år, og i år er der også mulighed for at samles om den vigtige sag dér, hvor du bor. Som noget nyt kører ”Go’aften Danmark” nemlig ud i det ganske land i en særlig Knæk Cancer-bus.

TV-værterne fra det populære aftenprogram triller simpelthen på tour til fem byer for at møde danskerne i uge 43, som TV 2 dedikerer til Knæk Cancer.

Mandag besøger bussen Frederikshavn, tirsdag Gellerupparken ved Aarhus, onsdag Svendborg, torsdag Næstved og fredag Helsinge med tilbud om sundhedstjek og rådgivning.

Se også billederne:
Lisbeth Østergaards alsidige stil

Værterne bliver på skift Cecilie Frøkjær, Steen Langeberg, Lisbeth Østergaard og Nicolai Hansson.

Firkløveret ser frem til de særlige udgaver af ”Go’aften Danmark”.

- Jeg glæder mig rigtig meget til at rykke ud med Knæk Cancer-bussen. Det, jeg glæder mig mest til, er at møde dem, det hele handler om, nemlig danskerne. Vi rykker ud med viden, forskning, oplysning, mad og motion, og jeg håber, at folk i de fem byer støtter op om det og kommer og hilser på, siger Lisbeth Østergaard.

- Det er en utrolig vigtig sag, så derfor er jeg stolt og rigtig glad for at være med. Jeg ved ikke, om jeg alene kan gøre en stor forskel, men det kan vi sammen! Så jeg håber virkelig, folk tager godt imod os, siger hun.

Du kan også være med til at gøre en forskel - byd fx på de mange forskellige ting på Lauritz.com - klik her. (Hele beløbet (hammerslag, gebyr og salærer) går ubeskåret til Knæk Cancer 2014. Lauritz.com donerer således både køber- og sælgersalær.)

Du kan også købe den flotte KNÆKCANCER blomst, der hvor du fx BILLED-BLADET - læs mere her!

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden