Tirsdag, 19. januar 2021 — af Laura Dalgård Hansen

Familien Heick nyder gensyn med gammel ven

Hilda Heick, Annette Heick og Keld Heick
Hilda Heick, Annette Heick og Keld Heick
Foto: Per Arnesen/TV 2
I "Kærlig hilsen" på TV 2 nyder Annette Heick og familien et gensyn med 1983, og Keld og Hilda Heick nyder særligt et gensyn med deres gamle orkesterbil.

Tirsdag aften rejser Annette Heick og familien tilbage til 1983 i TV 2-programmet ”Kærlig hilsen”, og her får de blandt andre besøg af hendes forældre, Keld og Hilda Heick.

De laver en entre, der er udover det sædvanlige, for det musikalske par ankommer i en kopi af den orkesterbil, som de turnerede Danmark tynd i tilbage i 1980’erne.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Den var noget ældre, end den vi havde. Vores var orangefarvet og kørte noget bedre, men den røg på skrotpladsen for mange år siden, fortæller Hilda Heick.

Keld og Hilda Heicks glædelige gensyn

I orkesterbilen var der masser plads til opbevaring bagi, og foran var der tre sæder, så der var plads til, at Annette kunne sidde i midten.

Keld og Hilda Heick nød gensynet med deres gode, gamle ven, men hun er også glad for, at deres elskede orkesterbil for længst har kørt sin sidste tur.

- Den var tung at trække rundt med, for i dag har vi servostyring. Pludselig kom man i tanke om, hvor besværligt det var dengang. Bilen passede perfekt til det, vi skulle bruge den til, men jeg vil ikke tilbage til den tid, ler Hilda Heick om oplevelsen.

Foto: Per Arnesen/TV 2

Annette Heick har taget sin mand, Jesper Vollmer, og sønnerne Storm og Eliot med tilbage til 1983.

Hilda Heick: Det var meget tidstro

Bilen var dog ikke det eneste 1980’er-fund, der var med i programmet, for det bugnede med skønne detaljer.

- Det var sjovt, for der var jo virkelig researchet. De har kigget på gamle billeder, og de havde lånt sølvplader af Keld, så det lignede vores hjem. De havde fundet et gammelt fjernsyn og en båndoptager, og de havde fundet spisestuestole, der var magen til vores. Det var meget tidstro, og jeg må indrømme, at jeg er fuld af beundring over det arbejde, de ligger i de udsendelser, lyder det fra Hilda Heick.

"Kærlig hilsen 1983" bliver sendt på TV 2 tirsdag aften kl. 20.

GALLERI: Hjemme hos Annette Heick

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden