10. maj. 2022
Af Majken Munk

Fandt sammen i Kærlighed hvor kragerne vender: Sådan er forholdet mellem Kasper og Cille i dag

Cille Sauer og Kasper Krogh Bendixen i "Kærlighed hvor kragerne vender"
Cille Sauer og Kasper Krogh Bendixen i "Kærlighed hvor kragerne vender"
Foto: Per Arnesen/ TV 2
Kasper Krogh Bendixen og Cille Sauer fandt hinanden efter nogle bump på vejen. Nu fortæller de om tiden efter programmet.

Helt fra start var kemien mellem Kasper Krogh Bendixen og Cille Sauer god.

Da han skal tage sit endelige valg, vælger han egentlig Cille Sauer fra, men indser, at valget var forkert. Derfor giver Cille Sauer ham en ny chance.

Nu fortæller Kasper Krogh Bendixen og Cille Sauer, hvordan det er gået, efter kameraerne slukkede.

Hurtigt kærester

I finaleafsnittet af ”Kærlighed hvor kragerne vender” vendte Cille tilbage til Kasper, og her lagde de ikke skjul på deres følelser.

- Vi blev spurgt af produktionen, om vi var kærester, og så sagde vi ja, det er vi, fortæller Kasper Krogh Bendixen til BILLED-BLADET.

Gik for hurtigt

Cille Sauer og Kasper Krogh Bendixen blev ved med at se hinanden efter optagelserne til ”Kærlighed hvor kragerne vender” stoppede, men det begyndte at gå lidt for stærkt for Cille Sauer.

- Jeg følte, det gik alt for stærkt til sidst. Vi havde kun kendt hinanden i 14 dage. Det var for hurtigt for mig at sige, vi var kærester. Jeg havde svært ved at sige nej, når der var kamera på, fortæller Cille Sauer til BILLED-BLADET.

Det samme kan Kasper Krogh Bendixen nikke genkendende til.

- Det gik rigtig stærk. Når jeg tænker tilbage nu, gik det alt for stærkt. Det var meget intenst det program. Bum efter 11 dage havde du en kæreste. Det er jo præmissen for programmet. Man ser aldrig når hverdagen rammer, fortæller han.

Stoppede med at ses

Parret kunne dog ikke få forholdet til at fungere af forskellige årsager.

- Vi nåede at se hinanden til og med start november, og det var der flere grunde til. Det var simpelthen det der med, at hun ikke var så flytbar, som hun påstod at være. Så var der også lidt med afstanden, der slog det ihjel, fordi jeg arbejdede rigtig meget. På det tidspunkt arbejdede jeg nærmest 90 timer om ugen, så det var også et nyt kapitel for mig. Jeg havde ikke så meget tid til at komme forbi. Det blev lidt for meget, at vi snakkede sammen hver dag, og jeg kun kunne fortælle om mit arbejde, fortæller han.

Noget af det samme oplevede Cille Sauer også.

- I et par måneder sås vi løst og fast, så var jeg enten ved ham, eller han var oppe ved mig. Jeg havde det fint nok med det. For mig gør det ikke så meget med afstand, og jeg havde heller ikke hørt fra ham, at han havde det svært med afstand. Vi snakkede sammen i telefon hver dag. Vi sås så meget, som vi kunne. Der kunne jeg igen mærke, at det gik for stærkt, fortæller hun.

Følelserne stoppede

Det endte med, at Cille Sauers følelser for Kasper Krogh Bendixen forsvandt.

- Mine følelser stoppede meget hurtigt igen, men jeg havde svært ved at fortælle ham det. Jeg havde svært ved at finde mig selv igen. Jeg skulle finde ud af mit eget liv. Der var så mange ting, jeg ikke kunne overskue. Det gik også ud over det forhold, vi ville bygge op, fortæller hun.

Hun mærkede også, at hans enorme arbejdsmængde påvirkede deres forhold.

- Vi så tiden an, og så om det blev til noget. Da han begyndte at arbejde, havde han ikke tid til kontakt. Vi kunne ikke rigtig snakke sammen til sidst. Jeg ville se, om han tog kontakt. Han mente ikke, at jeg tog kontakt til ham. Så stopper den her, fordi vi ikke kan få det til at fungere, fortæller hun.

Ny kæreste

I tiden hvor programmerne første gang blev sendt på TV 2, fik Kasper Krogh Bendixen en besked på Instagram, der har ændret hans liv.

- Jeg har jo en kæreste nu, jeg ikke lige fandt på 11 dage. Efter første program var blevet sendt, begyndte vi at skrive sammen. Hun havde henvendt sig via Instagram til mig. Jeg blev ved med at sige til hende, at hun ikke måtte vide noget om, hvordan det gik, for det måtte hun jo ikke, fortæller Kasper om sin nye kæreste Christel, der kommer fra Odense.

- Hun havde set mig i programmet. Det var anderledes, men det var sødt, at hun skrev til mig, så jeg tænkte, at jeg skrev tilbage. Så skrev vi sammen. Nu er det bare helt vildt dejligt, og vi er sindssygt forelskede. Hun glæder sig til at programmet er slut, så vi kan offentliggøre det.

Faktisk er det allerede så godt imellem dem, at Christel har mødt Kasper Krogh Bendixens familie.

- Mor og far ville gerne have én, der bagte, så jeg har fundet en konditor. Hun har mødt mine forældre og været med til familiefester, fortæller han.

Ny kærlighed

Efterfølgende har Cille Sauer også fundet en ny kærlighed.

- Jeg har fundet kærligheden, og jeg er så glad for ham. Vi har kendt hinanden i lidt over et års tid, men jeg har ikke lukket ham ordentligt ind. Efter jeg er kommet hjem fra Kærlighed hvor kragerne vender har jeg fået øjnene op for, at kærligheden var lige foran mig. Det er den bedste beslutning, jeg længe har taget. Vi ses faktisk hele tiden, og vi er blevet en del af hinandens familier, fortæller Cille om sin nye flamme Morten.

https://imgix.billedbladet.dk/cille_og_morten_privat_1_iartiklen.jpg
Cille Sauer med sin nye kærlighed Morten.
Foto: Privat

Han følger også med i programmet, og heldigvis synes han bare, det er sjovt at følge med i.

- Han synes, det er meget sjovt at følge med i. Vi kan heldigvis grine af det sammen. Jeg er så glad for, at han tager det positivt og ikke ser negativt på det, fortæller hun.

Læs mere om: