Fredag, 6. november 2015 — af Lene Skriver Bak

Faxe og Karina tog førstepladsen – James og Mie ude af Vild med dans

John Faxe Jensen og Karina Frimodt er videre
John Faxe Jensen og Karina Frimodt er videre til kvartfinalen.
Foto: Hanne Juul / BILLED-BLADET
John Faxe og Karina sikrede sig en førsteplads, som de efter maraton-dans skulle dele med Søs og Mads, der dog måtte i omdans mod James og Mie – og det blev sangeren, der med tårer i øjnene måtte sige tak for nu.

Vild med dans program ni bød både på de fem par i individuelle danse og en maraton-dans, hvor parrene blev sorteret fra af dommerne et for et.

John Faxe og Karina dansede jive og sikrede sig deres højeste dommerpoint nogensinde, nemlig 35 point. Det var nok til at sikre parret deres første programsejr, endda selv om de blev siet fra som par nummer to i maraton-dansen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Førstepladsen blev dog delt med Søs og Mads, der dansede slowfox og fik 34 dommerpoint og med tredjepladsen i maraton-dansen var det nok til den delte førsteplads.

Alligevel måtte Søs og Mads i omdans.

James og Mie i bunden

Soul-maratondansen bød på meget koncentrerede dommere, der sendte Eva og Thomas ud som det første par, mens Stephania og Morten sikrede sig sejren og de fem ekstra point. Sammen med deres dommerpoint for jiven var det nok til en tredjeplads.

James og Mie fik bare 22 point for deres slowfox, så de havde hårdt brug for de fire ekstra point, de hentede i maraton-dansen. Det var dog ikke nok til at ændre på parrets sidsteplads inden sms-stemmerne blev talt op.

Og det var da også James og Mie, der skulle kæmpe i omdansen med Søs og Mads – og det var en synligt berørt James Sampson, der måtte forlade programmet.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden