4. aug. 2015
Af Lene Skriver Bak

Felix Smith: ”Hvem sagde vuf?” er det mest kaotiske, jeg har lavet

Felix Smith og hans hund, Marley
Felix Smith og hans hund, Marley.
Martin Høien / BILLED-BLADET
Hunde-TV er uforudsigeligt, har Felix Smith erfaret – og det nye hundeprogram på TV 2 er da også det mest kaotiske, den populære vært nogensinde har stået i spidsen for.

Felix Smith har kæmpet for at få cheferne til at se, at et hunde-quizshow var den rette vej at gå.

Den populære TV-vært forklarer, at han selv manglede et hunde-show på TV og havde lyst til at lave noget, der ikke kun var med mennesker.

Selvom Felix Smith er en erfaren herre, der har haft ansvaret i både store indsamlingsshows, portrætserier og med live-TV, er det alligevel noget helt nyt at arbejde på den måde, han gør med ”Hvem sagde vuf?”

Hunde-TV bliver aldrig kedeligt

- Et TV-program med hunde bliver aldrig kedeligt. Du kan ikke "briefe" hunde på samme måde som mennesker, og der sker altid noget uforudset. ”Hvem sagde vuf?” er det mest kaotiske program, jeg nogensinde har lavet - glemt alt om Dansk Melodi Grand Prix og Danmarks Indsamling, siger Felix Smith til tv2.dk.

I hvert program, der bliver sendt på TV 2, har Felix Smith og hans hund, Marley, besøg af tre kendte danskere og deres hunde – eller, som de bliver præsenteret i programmerne, af hunde og deres mennesker.

LÆS MERE: Kæresten om Felix Smith: Det faldt jeg for

Læs mere om: