2. okt. 2012
Af af Preben Petersen

Felix Smith laver ugeblads-TV med kendte

Felix Smith spiser sommerhusfrokost med Helle Thorning-Schmidt
Felix Smith spiser sommerhusfrokost med Helle Thorning-Schmidt
Foto: TV 2
TV 2 og Felix Smith er blevet inviteret indenfor af navne som Anders Matthesen, Helle Thorning-Schmidt, Martin Brygmann og Lene Nystrøm.

I en helt ny række portrætprogrammer på TV 2 kan man opleve nogle af landets største personligheder fra helt nye vinkler. De har alle sagt ja til at lade vært Felix Smith rykke ind i deres liv og følge dem tæt - lige dér, hvor de er lige nu både privat og professionelt. De er: Helle Thorning-Schmidt, Medina, Anders Matthesen, Lene Nystrøm, Martin Brygmann, Jarl Friis-Mikkelsen, Simon Kvamm og Pernille Rosendahl.

I det første program rykker Felix ind hos landets statsminister, Helle Thorning-Schmidt, som tager ham med til familiens sommerhus på Bogø. Der bliver grinet og snakket rent ud af posen om næsten alt andet end politik: Hvad gør Helle ked af det? Hvorfor fik hun ikke det ønskede barn nummer tre? Hvad betyder lange distancer for et parforhold?

I serien kan du desuden være en flue på væggen, når Felix bl.a. overnatter på Medinas store landsted, er med Martin Brygmann i karbad, i institution med Jarl Friis-Mikkelsen og med Anders Matthesen bag onemanshow-scenen.

Der er premiere på "Felix rykker ind" torsdag 11. oktober kl. 20.00.

Læs mere om: