14. okt. 2018
Af Liz Rørsig

Felix Smith: Vært på TV-program for syvende gang

Felix Smith
Felix Smith.
Foto: Martin Høien
”Go’aften Danmark”-værten Felix Smith har for syvende gang værtsrollen i underholdningsprogrammet ”Klipfiskerne” på TV 2. Han glæder sig til, at optagelserne går i gang til november.

- Det er ret vildt, at det er syvende gang, at jeg skal være vært på ”Klipfiskerne”, men jeg synes, det er dejligt at lave noget, der bliver ved med at gå igen, fortæller Felix til BILLED-BLADET. Da det første program skulle optages, havde han slet ikke troet, at det skulle køre i syv sæsoner.

- ”Klipfiskerne” er bare godt selskab og er et program, der ikke ekskluderer nogen. Alle aldre og i særdeleshed familier kan sidde og grine med. Også vores gæster er glade for programmet, siger Felix Smith.

Sønnerne følger med

Hans to sønner, Theo på 10 år og Arthur på fire, følger også med.

- Det er ét af de programmer jeg laver, hvor mine drenge faktisk ser med. På nær ”Danmark har talent”, som Theo er ved at være stor nok til at se, så er der ikke noget af det andet, som de gider følge med i. Kritik er altid velkommen - også fra ens børn - og det er ikke sådan, at de sidder derhjemme og synes, at deres far er fantastisk på skærmen. Jeg tror, de er de hårdeste kritikere, jeg har, men det er dejligt, siger Felix med et smil om sønnerne.

Optagelserne går i gang i november, og der er en del fornyelser. Der skal nemlig laves 12 udsendelser, og dermed bliver det den længste sæson i programmets historier. Lidt tvist i scenografien bliver det også, og sidst men ikke mindst får programmet en ny holdkaptajn.

- Lasse Rimmer og Thomas Warberg har været holdkaptajner i de sidste sæsoner, men da Lasse er vært i ”Stormester” på TV 2, bliver Nikolaj Stokholm ny holdkaptajn over for Thomas Warberg.

Læs mere om: