Fem kendte stemmer bag Landmand søger kærlighed-hit

Lene Beier

Lene Beier

Foto: Peter Grosen
En ørehænger af de helt store præger datingprogrammet "Landmand søger kærlighed". Og det er da også nogle erfarne kræfter, der står bag det populære country-hit.

Det er svært ikke at nynne med, når rulleteksterne løber over skærmen i takt til tonerne fra sangen "Come Back Home" i "Landmand søger kærlighed". Måske synes du endda, at du har hørt stemmerne i hittet før. Og det er der en god grund til. 

For bag det fængende countryhit står det danske pop og rock-band "Sing Sing Sing", der blev dannet i 2010 af Ivan Pedersen, Nina Forsberg, Alex Nyborg Madsen, Sascha Dupont Connor og Søren Jacobsen.

Hallo Hallo-stjerne erstattede bandmedlem

Bandet var på turné med omkring 40 koncerter i 2011, men siden blev Nina Forsberg erstattet med "Hallo Hallo"-melodigrandprix-stjernen Lonnie Kjer (tidligere Devantier, red.), som også var med på debutalbummet, The Crossover, fra 2014. 

Søger du abonnement på BILLED-BLADET?Klik her og læs hvordan

Medlemmerne er alle aktive i andre konstellationer, og bandet var egentlig tænkt som et sideprojekt, men har alligevel gennemført flere turneer med stor succes.

Lene Beier rejser Danmark rundt

Og så har bandet altså også beriget danskerne med et hit, som mange seere nynner med på tirsdag efter tirsdag, når Lene Beier rejser Danmark rundt for at se, om hun kan finde kærester til de danske landmand. 

Du kan se og høre de fem musikere synge sangen her.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden