Tirsdag, 19. maj 2020 — af Laura Dalgård Hansen

Finaleparrene fra Først til verdens ende: Dette har gjort størst indtryk

Foto: TV 2
Tirsdag aften bliver det endelig afsløret, om det er soldaterkammeraterne, kæresteparret eller far og søn, der kommer ”Først til verdens ende”.

De har krydset utallige grænser i Europa og Asien og hastet til alverdens checkpoints for at komme først til Singapore og vinde de 250.000 i "Først til verdens ende" på TV 2. 

Og for alle tre finalepar har det været en begivenhedsrig rejse. 

BILLED-BLADET har talt med finalisterne om, hvad der har gjort størst indtryk på deres eventyrlige rejse.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kim: Fantastisk at arbejde med dyr

- Det hele har været vildt, men elefanterne har sat et kæmpe aftryk på mig. Generelt har det været fantastisk at få lov til at arbejde med dyr.

Nicolaj: Svært at vælge

- Det er helt vildt svært at sortere i, for vi har haft så mange gode oplevelser og mødt så mange søde mennesker, der har gjort indtryk. Vores oplevelse i Guiyang vægtes højt, og den kan slet ikke beskrives med de rigtige ord. Det har også gjort stort indtryk at genopleve rejsen i fjernsynet. Det er helt vildt lærerigt, at vi får lov til at opleve os selv på afstand, og vi får lov til at genbesøge følelserne og oplevelserne. Derudover kom vi helt vildt tæt på Kim og Carsten. Det er nogle virkelig skønne mennesker, som vi klikkede med fra dag ét, og det har gjort stort indtryk at møde dem.

Marco: Gæstfri mennesker i hele verden

- Det er, hvor forskellige vi er rundtomkring på jorden, og hvor stor forskel der er fra land til land. Det er altid så fascinerende at møde så mange gæstfri mennesker rundtomkring i verden. Det er meget deres fortjeneste, at vi overhovedet kom videre fra Odense.

BILLED-BLADET har også talt med Stephanie, Nicolaj, Marco, Claus, Kim og Carsten om, hvordan det var at være med i ”Først til verdens ende”, og hvad de har lært på rejsen.

Læs deres svar i BILLED-BLADET nr. 21, der er på gaden allerede i dag, og se hvem der løber med sejren i "Først til verdens ende" tirsdag aften klokken 20.00 på TV 2. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden