Torsdag, 10. september 2020 - af Helle Skram de Fries

Flere overraskelser: Det skal de danse til ”Vild med dans”-premieren

Albert Rosin Hartung og Jenna Bagge. 
Albert Rosin Hartung og Jenna Bagge. 
Foto: Hanne Juul
Både Tinka-stjernen Albert Rosin Hartung og Jenna Bagge får, sammen med de øvrige deltagerede, en udfordrende start på ”Vild med dans” 2020.
Den nye ”Vild med dans”-sæson er fuld af overraskelser, og det gælder også de danse, der lægges ud med til premieren.
Ofte har premieren i ”Vild med dans” haft én latindans og én standarddans på programmet – og typisk cha-cha-cha og vals.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
I år bliver det ganske anderledes, når ”Vild med dans” 2020 skydes i gang 2. oktober.

Seks forskellige danse

Her er der hele seks forskellige danse med – blandt andre også wienervals og paso doble, der plejer at ligge langt henne i sæsonen. De 12 par er allerede i fuld gang med at øve sig på deres premieredans.

Det skal de danse

Her er de danse, de skal på gulvet med 2. oktober: Wafande og Mie Martha Moltke: Cha-cha-cha Hilda Heick og Michael Olesen: Cha-cha-cha Emili Sindlev og Mads Vad: Wienervals Janus Nabil Bakrawi og Karina Frimodt: Wienervals Vicky Knudsen og Martin Parnov Reichhardt: Jive Kristian Bech og Mille Funk: Jive Albert Rosin Harson og Jenna Bagge: Tango Merete Mærkedahl og Thomas Evers Poulsen: Tango Sara Bro og Morten Kjeldgaard: Paso Doble Lars Krogh Jeppesen og Malene Østergaard: Paso Doble Nukaka Coster-Waldau og Silas Holst: Vals Asta Bjørk og Morten ”Faustix” Olsen: Vals.  Se galleriet med de 12 par herunder: 

Galleri: Vild med dans 2020 par

       

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden