2. maj. 2022
Af Laura Dalgård Hansen

Først til verdens ende-Rakels store sorg: Kæresten døde i tragisk ulykke

Mikkel og Rakel
Mikkel og Rakel
Foto: Peter Leth-Larsen/TV 2
Rakel Mai Nielsen fra "Først til verdens ende" mistede i 2010 sin kæreste Thomas i en tragisk drukneulykke. Efterfølgende tvivlede hun på, om ville finde kærligheden igen.

”Først til verdens ende” er tilbage på TV 2, og hver uge kan man følge blandt andre kæresteparret Rakel og Mikkel i den hæsblæsende konkurrence.

37-årige Rakel Mai Nielsen og 29-årige Mikkel Luffe Andersen mødte hinanden i 2020, men der var engang, hvor hun ikke troede, hun ville komme til at opleve den store kærlighed igen, fortæller hun til TV 2.

En kæmpe sorg

Da Rakel var 23 år, blev hun hovedkulds forelsket i Thomas, der var alt, hvad hun havde drømt om. De blev kærester, og det var ham, hun gerne ville giftes med og stifte familie med.

Men i 2010, da hun var bare 25 år, oplevede hun sit livs største sorg.

Thomas var taget til Norge med fem venner, og de var sejlet ud på en fisketur fra den norske ø Skjernøy. Men båden kæntrede i bølgerne, og det var kun fire af de seks unge mænd, der overlevede. Rakels kæreste var ikke en af dem, og der gik mange måneder, før de pårørende fik endelig vished om Thomas’ skæbne.

- Det var et virkelig svært rum at være i. Sorgen ramte alle på en gang, siger Rakel Mai Nielsen til TV 2.

Derefter gik der lang tid, før hun troede, hun kunne elske nogen lige så højt igen.

Men i 2020 mødte hun altså Mikkel. Han minder ikke om nogen af hendes tidligere kærester, men i dag kalder hun ham ”det bedste, der er sket hende”.

Man kan følge kæresteparret og de øvrige hold hver mandag i ”Først til verdens ende” på TV 2.

Læs mere om: