Lørdag, 3. september 2022 - af Laura Dalgård Hansen

For første gang i 10 år: I dag kan det ske for Mikkel Hansen

Mikkel Hansen

Mikkel Hansen

Foto: Jesper Sunesen
Mikkel Hansen er vendt hjem til den danske håndboldliga efter 10 år i udlandet, og lørdag får han måske debut for Aalborg Håndbold.

Mikkel Hansen har i mange år været en af Danmarks absolut største håndboldstjerner, og også i udlandet har han været et stort navn.

Hele tre gange er den 34-årige dansker da også blevet kåret som verdens bedste håndboldspiller.

Hjem til Danmark

Derfor var det også en kæmpe nyhed, da det for cirka halvandet år siden blev officielt, at Mikkel Hansen ville vende hjem til Danmark efter mange år i den franske liga.

Danskeren havde skrevet kontrakt med Aalborg Håndbold fra sommeren 2022.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Ramt af sygdom

Tilbage i marts 2022 blev han ramt af en blodprop i lungerne efter komplikationer fra en operation, og Mikkel Hansen har derfor ikke spillet en kamp i mange måneder.

Til at begynde med var det planen, at han skulle debutere i den danske liga i midten af september, men tidligere på ugen var der godt nyt fra lægerne, som havde meldt Mikkel Hansen klar tre-fire uger før tid.

- Jeg er naturligvis rigtig glad for, at behandlingen har båret frugt, og at jeg er blevet klar til at spille førend forventet. Nu glæder jeg mig rigtig meget til at komme i kamp igen samt ikke mindst at få debut på hjemmebane foran vores mange fans, siger Mikkel Hansen i en pressemeddelelse.

Danskeren har ikke spillet en kamp i den danske liga i 10 år, men i dag, lørdag 3. september, er der gode muligheder for, at det kommer til at ske igen. Her skydes håndboldsæsonen nemlig i gang, når Aalborg Håndbold på hjemmebane møder Nordsjælland.

Kampen, hvor Mikkel Hansen bliver det helt store samtaleemne, kan ses på TV 2 fra klokken 16.05.

Læs mere om:

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden