11. sep. 2021
Af Christinna Braun

Første gang i Vild med dans-premiere: Stor dommeruenighed

Tre af de fem "Vild med dans"-dommere. 
Tre af de fem "Vild med dans"-dommere.
Foto: Hanne Juul
Der var stor dommeruenighed, da ”Vild med dans”-premieren rullede over skærmen fredag aften.

Der var fest på gulvet, da de tolv spændte par bød op til dans i premieren på årets ”Vild med dans”.

Dommerne var som vanligt også klar til at bedømme de tolv nydansere og deres professionelle partnere, men i dette premiereprogram var der stor uenighed i dommerpanelet.

BILLED-BLADETs ”Vild med dans”-ekspert Lone Vandborg forklarer, at dommerne i første program ikke plejer at give så høje karakterer, så der jo er plads til forbedring.

- Og så plejer dommerne at give karakter med én karakterafvigelse, siger Lone Vandborg.

Men på netop denne premiereaften syntes dommerne at være uenige om karaktererne.

Britt Bendixen gav høje karakterer hele vejen igennem, og flere gange var hendes karakterer 2 eller 3 karakterer højere end de andre dommeres, hvilket er sjældent på en premiereaften i "Vild med dans".

- På denne premiereaften virkede Britt lidt grebet af begejstringen over at være med igen, og den begejstring gav udslag i meget høje karakterer fra hende, tror jeg, lyder det fra Lone Vandborg.

- Selvom karaktererne flere gange lå væk fra hinanden, endte den samlede karakter alligevel fint, synes jeg. Det var ikke urimeligt, at Jacob Haugaard var nederst, og Lise Rønne var øverst, mener BILLED-BLADETs ”Vild med dans”-ekspert og tilføjer.

- Og med hensyn til Lise Rønne, så er det sjældent set – ja måske aldrig – at der har været en nydanser med så flot en åbningsdans, som Lise Rønne leverede. Flot fodarbejde, imponerende fatning og flugt over gulvet.

- Alt i alt en fejende flot premiereaften med smukke kjoler, dejlig musik og fantasifuld koreografi!

Læs mere om: