11. apr. 2021
Af Majken Munk

Fortsætter X Factor-dommerne? Thomas Blachman, Oh Land og Martin Jensen giver svaret

Thomas Blachman, Oh Land og Martin Jensen
Thomas Blachman, Oh Land og Martin Jensen
Foto: Søren Jul Lamberth
TV 2 har allerede afsløret, at ”X Factor” vender tilbage i 2022. Spørgsmålet er om Thomas Blachman, Oh Land og Martin Jensen også gør det.

Det har været en forrygende sæson af ”X Factor” i år, hvor TV 2 har kunnet bryste sig af at have den mest sete sæson hidtil.

På sådan en god note fortsætter talentprogrammet til næste år. Det blev offentliggjort før finalen 9. april.

Nu giver de tre dommere et bud på, om de også stiller op til næste år.

En god afslutning

For Oh Land slutter 2021-sæsonen på et højdepunkt, for hun kunne for første gang i sine tre år som dommer kalde sig vinder.

Det er for hende en flot måde at slutte af på.

- Det kan jeg ikke sige noget om endnu, men jeg kan i hvert fald sige, at hvis det her blev det sidste, så er det en god måde at slutte af på, siger Nanna Øland efter sejren.

Bedre end nogensinde

Et lidt utvetydigt svar om fremtiden som dommer kommer også fra den erfarne Thomas Blachman, der indtil nu kun har misset en sæson.

- Det kan jeg slet ikke forholde mig til nu, men altså lad os se, hvad der sker. Programmet går i den rigtige retning. Det er bedre end nogensinde, siger Thomas Blachman.

Skal spørges først

For Martin Jensen er der heller ikke helt lagt planer for, om han er at finde ved dommerbordet til næste sæson.

- Det ved jeg ikke. Nu skal jeg først og fremmest have en forespørgsel fra TV 2 om, om de overhovedet vil have mig med igen. Det er ikke selvbestemt, siger han og fortsætter:

- Jeg fandt ud af, at det er ligesom om, at man arbejder på en olieboreplatform. Det bliver bare det samme dag ind og dag ud, og det er jeg ikke god til. Det er klart, at nu skal jeg lige have det på afstand.

Læs mere om: