Forudsigelig finale - Cecilie og Mads løb med guldet

Favoritterne Cecilie Hother og Mads Vad vandt Vild med dans 2010.
Favoritterne Cecilie Hother og Mads Vad vandt Vild med dans 2010.
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
For en gang skyld i denne sæson var det ikke danserne, der manglede sjæl. Dommernes kommentarer og karakterer var så forudsigelige, at spændingen først kom til allersidst.

Vild med dans-studiet var pakket med kendisser og gamle Vild med dans-deltagere i aften - ALLE ville være en del af denne forrygende aften.

Casper Elgaard, Joachim B. Olsen, Marianne Eihilt, Robert Hansen - ja det boomede med tidligere vindere. Én aften. Én aften der afgør resultatet af flere ugers hårdt slid i danselokalet.

De svage var sorteret fra, og tilbage var to par: Laura Drasbæk og Silas Holst, der fredag efter fredag har overlevet skærsilden, der har kæmpet med skader, afbud og hårde domme.

Og så favoritterne: Cecilie Hother og Mads Vad. Parret der bare stråler som solen, der har danset sig udenom alle omdansene, og som har den kemi, ingen af de andre par besidder.

En fuser?

Men finale-showet blev også et glædeligt gensyn med alle de udstemte par, der endnu engang fik lov til at danse for familien Danmark. Og hvilken fornøjelse, for her var nogle, der kunne sætte showet i gang.

Første dans blev, som ventet, meget tæt. Ingen af dommerne ville sætte et par i en fordelagtig position. Otte 9-taller blev der givet.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Anden dans var den berygtede face-off mellem de to finalepar. Lækre Thomas Helmig sang for, da parrene dansede "mod" hinanden i en cha-cha-cha. Men der var ingen rivalisering at se. Der blev byttet partner og det hele, og alt endte da også harmonisk, da de - igen igen - fik samme karakterer.

Det var alt andet end dramatisk, og hvis de ikke var for Britt Bendixens lille "vredes udbrud", så havde showet mest af alt mindet om en lykkelig kærligheds-film.

Så kom der freestyle

Nu var det hele op til den længe ventede freestyle. Silas havde klart en fordel, da han efterhånden er kendt som Mr. Freestyle. Båret frem af publikum dansede Laura og Silas sig til årets første 10-tal!

Men men men - frem fra støvet, som Silas og Laura efterlod i deres hæsblæsende freestyle, kom Cecilie Hother og Mads Vad. Og endelig var der lidt uenighed i dommerpanelet. De kom, de så og de sejrede - Cecilie og Mads scorede ét 10-tal mere end modstanderen. Dermed lagde Cecilie og Mads sig i front inden seernes altafgørende dom.

Skulle Silas endelig vinde trofæet? Eller ville den på forhånd udråbte favorit Cecilie Hother gå hele vejen? Alt sammen afhang af danskerne hjemme i stuerne.

Spændingen udeblev

Der kom alligevel lidt kriller i maven til sidst. Ville seerne igen forbarme sig over Laura og Silas? Tvivlen spredte sig i kroppen.

Men ak nej. Spændingen var der kun et kort øjeblik. Favoritterne Cecilie Hother og Mads Vad vandt Vild med dans 2010. Silas Holst må igen for andet år i træk se sig slået i finalen.

Stort tillykke til Cecilie og Mads med ders flotte trofæ.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden