5. feb. 2021
Af Majken Munk

Fox og Lilly i X Factor: Det var overvældende

Elsabeth Jürgensen og Casper Fox, Fox og Lilly, i "X Factor" 2021
Elsabeth Jürgensen og Casper Fox, Fox og Lilly, i "X Factor" 2021
Foto: Lasse Lagoni/ TV 2
I 5 Chair Challenge gav kæresteparret Fox og Lilly en bragende optræden, hvis modtagelse var så overvældende, at det fik tårerne frem hos Casper Fox.

Fredag stod Thomas Blachman over for at tage valget om hvilke grupper, han ville sende videre i programmet.

Efter flere ændringer af hvor mange stole, der var tilgængelige, endte der med at være fire, så Thomas Blachman fik muligheden for at sammensætte sin egen.

Èn af de grupper, der gik videre, var, kæresteparret Fox og Lilly.

Med nerver på

Casper Fox, 20, og Elisabeth Jürgensen, 18, der fandt sammen igennem ”X Factor”, mærkede nerverne ved 5 Chair Challenge.

- Hver gang man skal performe er der jo nerver, men jeg mærkede dem ekstra meget til 5 Chair Challenge, siger Elisabeth til BILLED-BLADET.

På trods af nerverne præsterede gruppen en fremragende version af hittet ”Shallow”, der fik salen til at juble højlydt.

I tårer

Da kæresteparret modtog hyldesten fra publikum, var det en meget rørende oplevelse.

- Det var ret overvældende, siger Elisabeth.

- Grunden til jeg bliver rørt, er, at når jeg før har spillet min musik for andre, så har de ikke kunnet lide den. Jeg har ikke prøvet før, at der har været nogen, der kunne lide min musik, følger Casper op.

Et svært valg

Men duoens fantastiske optræden gjorde, at de fortjente en stol. Alligevel var de ikke sikre på deres plads.

For til slut, da gruppen Unity blev sendt videre, stod Thomas Blachmans valg mellem Fox og Lilly eller Lucas og Jeamilla, der skulle sendes hjem. Et valg som den erfarne ”X Factor”-dommer tøvede med at tage.

- Hele perioden tog jo 45 minutter, hvor vi bare stod og ventede. Jeg var nødt til tage brillerne af til sidst, fordi jeg var så nervøs, at de duggede, siger Casper.

Det blev Fox og Lilly, der fik lov at blive, og de er altså gået videre til bootcamp, hvor Thomas Blachman igen skal barbere antallet af grupper ned til tre, der skal gå videre.

Læs mere om: